Bilgisayar programciligi okumak mantikli mıdır?

533388

Hectopat
Makaleler
2
Ileride bilgisayar programciligi okumayi dusunuyorum, backend uzerinde gelismeye calisiyorum. Bu bölümü okumanin arti ve eksileri nelerdir? Dikey ya da yatay gecisle yazilim muhendisligine gecmek mantikli olur mu?

Ileride bilgisayar programciligi okumayi dusunuyorum, backend uzerinde gelismeye calisiyorum. Bu bölümü okumanin arti ve eksileri nelerdir? Dikey ya da yatay gecisle yazilim muhendisligine gecmek mantikli olur mu?

Asla okunmaz en kötü YBS vs okunmalı sınava daha 6 ay var sıkı çalış EA ise YBS sayısal ise bilgisayar mühendisliği oku.

@533388

4 Yıl okumazsan hiçbir önemi yok bu dönemde. Devlet nezlizde olsun özel sektörde olsun. SÜRÜNÜRSÜN benim gibi.

Neden okunmaz, 10. sinifim.

Şirketler YBS veya bilgisayar mühendisliği mezunu varken seni almaz o yüzden. Kendini geliştirsende hiçbir şirket 2 yıllık diplomayı ciddiye almaz.
Şöyle düşün;
2 kişi var
1.kişi kendini geliştirmiş bilgisayar programcılığı mezunu.
2.kişi YBS mezunu ama kendini geliştirmiş ve sertifika almış. Hangisini alırdın?

Şirketler YBS veya bilgisayar mühendisliği mezunu varken seni almaz o yüzden. Kendini geliştirsende hiçbir şirket 2 yıllık diplomayı ciddiye almaz.
Şöyle düşün;
2 kişi var.
2.kişi YBS mezunu ama kendini geliştirmiş ve sertifika almış. Hangisini alırdın?

YBS neden istemiyorum diye sostarsaniz icinde pazarlama gibi dersler de varmis.

Konum var incele. Orada verilen derslerin hepsini disaridan ogrenebilirsin. Tavsiye etmiyorum. Bos yere kendini yorarsin 2 yil boyunca hocalarin egosunu tatmin edersin baska bir şey yok. 4 yillik kazanmayi dene.

Rica ersem konuyu atar misiniz?

Şöyle düşün;
2 kişi var
Bizim ulke farkli calisiyor. Is olanagi cok az bu bolumlerde. Ciddi maas veren yerlere alninin akiyla giremezsin asla. Hatta istedigin kadar sertifikan olsun projelerin olsun hepsi bos. Torpille aliyorlar islere hep.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı