Bilgisayar programcılığı okunur mu?

Megalith7

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, TYT de 460K yaptım.

Bilgisayar programcılığı istiyorum önü kapalı diyorlar ama ben kendimi geliştireceğim geliştirsem de iş bulamaz mıyım?

Başka bölüm önerilerinizde var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
bilişim sektörü ölmüş durumda mezun olduktan sonra işsiz kalmanız muhtemel

Bilişim sektörü ölmüş durumda mezun olduktan sonra işsiz kalmanız muhtemel.

Dostum çok güzel yardımcı oldun. Bölüm tavsiyen var mıdır? Çevrende gördüğün kolay işe girilebilecek bir bölüm?

Merhaba dostlar, TYT de 460K yaptım.

Bilgisayar programcılığı istiyorum önü kapalı diyorlar ama ben kendimi geliştireceğim geliştirsem de iş bulamaz mıyım?

Başka bölüm önerilerinizde var mıdır?
KPSS’ye girersen, programcı veya tekniker olabilirsin.

Dostum çok güzel yardımcı oldun bölüm tavsiyen var mıdır çevrende gördüğün kolay işe girilebilecek bir bölüm

Sağlık, dış ticaret, deniz ve liman ile ilgili bölümler, Bankacılık ve Sigortacılık, lojistik ve maliye. Bölümlerin şehir ile alakalı olmasına da dikkat et staj bulman kolay olur. Yabancı dil de öğren.

Sağlık, dış ticaret, deniz ve liman ile ilgili bölümler, Bankacılık ve Sigortacılık, lojistik ve maliye. Bölümlerin şehir ile alakalı olmasına da dikkat et staj bulman kolay olur. Yabancı dil de öğren.

Dostum yabancı dilimi geliştireceğim. En büyük isteklerimden biri o ama bölüm seçemiyorum. Dış ticaret mezunu nerede çalışır mesela?

Bilgisayar programcılığı okuduktan sonra çift yıllarda yapılan KPSS'ye (2026, 2028 gibi) giriyorsun. Ön lisans mezunu olarak.

Bilgisayar bölümlerinin önü kapalı diyorlar. Devlette az atama yapıyormuş ne seçeceğimi bilmiyorum. Kafayı yedim ders çalışamadım önemli bir sebepten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı