Bilgisayar programlarda restart atıyor

Teşekkürler. Deneyeceğim :)

Sistem onarmasını yaptım fakat halen düzelmedi.
Hocam son olarak da şu yolu deneyin. Olmaz ise ve donanım ile kaynaklı bir sorun değilse temiz bir kurulum yapmanız gerekiyor.
Kod:
Başlat-ayarlar-güvenlk ve güncelleştirmeler-sorun gider-mavi ekran
Ek olarak aldığınız hata kodunu da paylaşır mısınız ?

donanımsal olabilir mi ? handi windows sürümü kullanıyorsun ?
1803 sürümünü kullanıyorum. Donanımsal olma olasılığı bilemiyorum sanmıyorum.
Hocam son olarak da şu yolu deneyin. Olmaz ise ve donanım ile kaynaklı bir sorun değilse temiz bir kurulum yapmanız gerekiyor.
Kod:
Başlat-ayarlar-güvenlk ve güncelleştirmeler-sorun gider-mavi ekran
Ek olarak aldığınız hata kodunu da paylaşır mısınız ?
Hocam hata kodu almıyorum. Direk oyunlar kapanıyor, Chrome çöküyor. Mavi ekran hatasını diyorsan onu 1 haftadır almıyorum. Sorun gidermeden mavi ekranı seçtim ''Sorun giderici sorunu belirliyemedi'' yazıyor. Donanım kaynaklı olacağını sanmıyorum bellek testi yaptırdım sorun olmadı. Başka ne olabilir ki ?

1803 sürümünü kullanıyorum. Donanımsal olma olasılığı bilemiyorum sanmıyorum.

Hocam hata kodu almıyorum. Direk oyunlar kapanıyor, Chrome çöküyor. Mavi ekran hatasını diyorsan onu 1 haftadır almıyorum. Sorun gidermeden mavi ekranı seçtim ''Sorun giderici sorunu belirliyemedi'' yazıyor. Donanım kaynaklı olacağını sanmıyorum bellek testi yaptırdım sorun olmadı. Başka ne olabilir ki ?

Chrome için şunu diyebilirim ; önceden kapanma sorununu ben de yaşıyordum silip tekrar kurunca düzeldi.
Oyunlarda kapanma sorunu için de , ekran kartının fanını temizle. Aşırı asınmadan dolayı belki sistem oyunu kapatıyordur. İkinci aklıma gelen de ekran kartı driver'ını komple kaldır ve tekrar kur. Aklıma gelenler bunlar.

Chrome için şunu diyebilirim ; önceden kapanma sorununu ben de yaşıyordum silip tekrar kurunca düzeldi.
Oyunlarda kapanma sorunu için de , ekran kartının fanını temizle. Aşırı asınmadan dolayı belki sistem oyunu kapatıyordur. İkinci aklıma gelen de ekran kartı driver'ını komple kaldır ve tekrar kur. Aklıma gelenler bunlar.
DDU ile kaldırıp yüklemiştim ekran kartını. Ekran kartı fanı temiz zaten yeni topladım sistemi. Isınmada yok oyun oynarken msi afterburner ile kontrol ediyorum maksimum 30 a çıkıyor işlemci ısısı da aynı.

DDU ile kaldırıp yüklemiştim ekran kartını. Ekran kartı fanı temiz zaten yeni topladım sistemi. Isınmada yok oyun oynarken msi afterburner ile kontrol ediyorum maksimum 30 a çıkıyor işlemci ısısı da aynı.

Hocam bu dediğimi yapıp bilgisayarını kullanmaya devam eder misin ? Yine oyunlarda kapanma yapacak mı.
Kod:
Bilgiyasarım-yerel disk-sağ tık-özellikler-araçlar-en iyi duruma getir-ayarları değiştir-zamanlamaya göre çalıştır tik'ini kaldır.

Ek olarak bunu da dene. Bu da sorununu çözecektir artık. :)

Hocam maalesef olmadı ya.
Hocam bu linkteki adımları aynen denedin mi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı