Bilgisayar satılıp PS4 Pro alınır mı?

Mantıklı değil.

Peki şu anda 0 kapalı kutu yurt dışınan gelme Xbox Series S 4K - 4.5k arasına bulunabiliyor PC mi satıp onu almayı planlıyorum fakat garantisi yok sizce ne yapmalıyım.

Yeni çıkan oyunların Gamepass'e gelmesi uzun sürmese bu fikrini desteklerdim. Lakin yeni çıkan oyunların gelmesi çok uzun sürüyor.

Hocam şu anki oyunları ve eski oyunların mağazada ucuz bir şekilde satılması bile beni cezbetti diyebilirim garanti illeti olması anında gidip alacağım ama birazcık düşünüyorum.

PS4 almak saçmalık olur oyun paraları belli ama Xbox s alırsanız o hızlı açılmalar ve en önemlisi bedava oyun oynama fırsatını yakalarsanız.

Evet hocam uluslar arası garanti Türkiye'de geçmiyor sadece o beni tedirgin ediyor.
 
Merhaba arkadaşlar şu anda ekran kartsız şöyle bir sisteme sahibim:
İşlemci: Ryzen 5 2600 3.4GHz AM4 soket (stock fan)
RAM: HyperX Predator RGB 16 GB (2x8GB) 2933MHz CL15 DDR4 Dual kit RAM.
Anakart: MSI B450 Tomahawk 3466MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI ATX anakart.
PSU: Corsair VS550 550W 80+
SSD: Samsung 250GB 970 Evo Plus NVMe M.2 SSD.
Hard disk: Samsung 250GB 7200RPM hard disk.
Bu sistemi 4000 TL'ye ilana verdim. 4400 TL'ye PS4 Pro sıfır olarak hepsiburada üzerinden satın alabiliyorum. Sizce mantıklı mıdır? Şu anda ekran kartı fiyatları çok pahalı ve daha önce sıfır olarak aldığım kart 2 sene gitti; AMD R7 370 ve bir arkadaşımın PS4'ü 4 senedir kullanıyor. Sizce mantıklı mıdır? Daha önce hiç konsol sahibi olmadım ve exculusive oyunları çok seviyorum fakat oynayamadım daha önce ve PS4'ün kütüphanesi çok geniş. Sizce alınır mı?
Konsol alacaksan en az Series S al derim. PS4 Pro en geç 2 sene sonra yeni oyun çıkmayan ölü bir konsol olacak gibi duruyor.

Ek olarak Series S fiyatına yakın zamanda belki biraz indirim gelebilir.
 
Konsol alacaksan en az series s al derim. PS4 Pro en geç 2 sene sonra yeni oyun çıkmayan ölü bir konsol olacak gibi duruyor.

Ek olarak series s fiyatına yakın zamanda belki biraz indirim gelebilir.

Hocam kur yükselirse ya da yeni vergi cart curt gelirse diye korkuyorum alabilecekken almak istiyorum açıkcası series s için garantisiz olması çok sıkıntı olurmuki yani uluslar arası garanti var ama Türkiye'de geçmiyor diye biliyorum.

Onların ucuz oyunu varsa bizim de korsanımız var!

Hocam zamanında PC'ye virüs bulaşıyordu bunaldım artık 1.5 senedir Steam kullanıyordum artık yavaştan oda pahalı oldu kısacası PC'den bıktım artık :D.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı