Bilgisayarı alalı yaklaşık 2 buçuk ay oldu ve son 2-3 gündür sürekli bilgisayar donmaya oyunlarda FPS düşmesi yemeye başladım. Normal masaüstündeyken de donuyor herhangi bir uygulamadayken de. Bunun sebebi ne olabilir?
Arkada çalışan gereksiz uygulamalar olabilir. Görev yöneticisinden başlangıç kısmında ihtiyacınız olmayan uygulamaları kapatın. Ardından Windows + R ilertx 4050 512 GB ssd 16 GB ddr5 ram var hocam
temp ve %temp% dosyalarını temizleyin. Bunlar sorununuzu çözmediyse bir virüs olabilir. Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapın.Bilgisayarı alalı yaklaşık 2 buçuk ay oldu ve son 2-3 gündür sürekli bilgisayar donmaya oyunlarda FPS düşmesi yemeye başladım. Normal masaüstündeyken de donuyor herhangi bir uygulamadayken de. Bunun sebebi ne olabilir?
hocam peki driverlarla ilgili bir sorun olabilir mi çünkü erkan kartı driverini güncelledikten sonra yapmaya başladı bu şekildeArkada çalışan gereksiz uygulamalar olabilir. Görev yöneticisinden başlangıç kısmında ihtiyacınız olmayan uygulamaları kapatın. Ardından Windows + R iletempve%temp%dosyalarını temizleyin. Bunlar sorununuzu çözmediyse bir virüs olabilir. Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapın.
Hocam peki driverlarla ilgili bir sorun olabilir mi çünkü ekran kartı driverini güncelledikten sonra yapmaya başladı bu şekilde.
Bilemiyorum. Sen PC boştayken bellek ve CPU kullanımını atabilir misin?
İkinci bir monitör varsa çıkartıp test edebilir misin.Eki Görüntüle 2279487
bu şekilde hocam. bir de monitör bağlı.
Eki Görüntüle 2279487
Bu şekilde hocam. Bir de monitör bağlı.
İkinci bir monitör varsa çıkartıp test edebilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.