Bilgisayar tamir gördükten sonra donmaya başladı

berkanSs

Hectopat
Daha fazla  
Çok eski bir bilgisayarım var. Anakart yandığı için anakart değişti. Ben de oyun oynama için düşük sistem isteyen oyunlar indirdim. Örneğin; Zula NFS vb. ama hepsinde 10-20 FPS'den yüksek vermiyordu. Sadece oyunda değil Google'da'de öyle video açıyorum. Video dona dona açılıyor. Eskiden böyle değildi. Sizce nedeni nedir?
Not: Driver Booster'dan her şeyi indirip güncelledim.

Hocam eskiden nasıl oynatıyordu peki anlamadığım nokta o zaten başta dedim çok eski bir bilgisayar Zula'da 60'dan aşağı düşmüyordu ne olduda böyle oldu.

Hocam eskiden nasıl oynatıyordu peki anlamadığım nokta o zaten başta dedim çok eski bir bilgisayar Zula'da 60'dan aşağı düşmüyordu ne olduda böyle oldu.

Temiz bir Windows kurulumu yapıp tekrar bir test edin isterseniz

Önceki mesajıma ve aşağıdaki linke bakınız.
EK: Chromeyi de kaldırıp sadece EDGE kullansanız daha iyi olur. Eklenti kullanıyor iseniz Chrome eklentileri EDGE de de çalışıyor.

Kanka şöyle bir durum var anakartın değişmiş, eski anakartının özelliklerini bilmiyoruz, belki de şuankine nazaran daha iyiydi bilemeyiz. Anakart bilgisayarın kalbidir dolayısıyla değiştiğinde bileşenleri giden güce kadar fark eder, değişkenlik gösterir o yüzden net bir şey söyleyemiyoruz. Bir de dediğim gibi şu an insanlara 8 GB VRAM bile yetmiyor, sen 64 MB VRAM kullanıyosun Zula bile oynasan çok düşük, umarım biraz fikir verebilmişimdir.

LTSC derken hocam.

Konu altında bulunan yorumları da okuyun, üşengeçlik yapmayın. :)

Hocam sizce bir artış yaşanır mı performans açısından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı