Bilgisayar tamirden sonra FPS düştü

meriç tan

Hectopat
Bilgisayarımın 2016 senesinde ekranında ve HDDsinde problem olmuştu ve bu yıl daha yenii yaptırdım ekran kartı Driver'larımı her şeyi güncelledim. Bütün Windows Update'leri tamam ancak daha önceden CS:GO'da 80-100 FPS arası alırken şimdi 40 45 FPS'lerde gesiniyorum smoke savaş sahnelerinde ise 25 30 FPS arası alıyorum. Sadece CS:GO değil metro 2033 gibi oyunlarda da aynı sorun var. FPS'i artırmak için çözünürlüğü düşürüyorum. Ancak FPS farkı olmuyor ve bir sorum daha var. Önceden ekran kartım R5 M.230 idi ancak şu an HD8500M olarak gözüküyor ve Intel ekran kartım ise Intel HD Graphics 4400 idi şu an sadece Intel HD Graphics family yazıyor, çözüm bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir kere yakın arkadaşım bilgisayarını yaptırdığında aynı sorunla karşılaşıp bilgisayarı kontrol ettiğinde parça çalındığını fark etti. Bir kontrol et istersen.

Bilgisayarımın 2016 senesinde ekranında ve HDDsinde problem olmuştu ve bu yıl daha yenii yaptırdım ekran kartı Driver'larımı her şeyi güncelledim. Bütün Windows Update'leri tamam ancak daha önceden CS:GO'da 80-100 FPS arası alırken şimdi 40 45 FPS'lerde gesiniyorum smoke savaş sahnelerinde ise 25 30 FPS arası alıyorum. Sadece CS:GO değil metro 2033 gibi oyunlarda da aynı sorun var. FPS'i artırmak için çözünürlüğü düşürüyorum. Ancak FPS farkı olmuyor ve bir sorum daha var. Önceden ekran kartım R5 M.230 idi ancak şu an HD8500M olarak gözüküyor ve Intel ekran kartım ise Intel HD Graphics 4400 idi şu an sadece Intel HD Graphics family yazıyor, çözüm bulamadım.

Bilgisayarcı sizi kazıklamış. Parçalarınızı çalıp, kötülerini takmış. Geçmiş olsun, oturun bir soğuk su için. THY'ye başvurabilirsiniz.

Parçaların çalınmış, mahalle bilgisayarcılarına ve güvensiz puansız bilgisayarcılara yaptırırsan olacağı budur, gidip parçaları iste vermezse dava açacağını söyle.

Bilgisayarımın 2016 senesinde ekranında ve hddsinde problem olmuştu ve bu yıl daha yenii yaptırdım ekran kartı Driver'larımı her şeyi güncelledim. Bütün Windows Update'leri tamam ancak daha önceden CS:GO'da 80-100 FPS arası alırken şimdi 40 45 FPS'lerde gesiniyorum smoke savaş sahnelerinde ise 25 30 FPS arası alıyorum. Sadece CS:GO değil metro 2033 gibi oyunlarda da aynı sorun var. FPS'i artırmak için çözünürlüğü düşürüyorum. Ancak FPS farkı olmuyor ve bir sorum daha var. Önceden ekran kartım R5 M.230 idi ancak şu an HD8500M olarak gözüküyor ve Intel ekran kartım ise Intel HD Graphics 4400 idi şu an sadece Intel HD Graphics family yazıyor, çözüm bulamadım.

Kazıklanmışsın.Çalınmış parçaları. Açıkcası gidip bir konuşacaksın tabii yanında birini de götür konuşun baktın mırın kırın etti git mahkemeye ver. Ciddi söylüyorum adam itiraz ederse hakkını ara kardeşim. İyi şanslar :)

+Abi tamirden sonra oyunlarda FPS düştü neden acaba?
-Cok yük yapıyordu bazı parçaları aldım kardesim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı