Bilgisayar tekrarlı bir şekilde çöküyor

tekno lOl

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarda düzgün oyun olmadığı için bir Valorant indireyim dedim. İlk çökme oyun indirilirken Windows Gezgini durduruldu diye bir uyarının gelip ondan sonra bilgisayarı kapatmamla gerçekleşti. Bilgisayarı açtıktan sonra mavi bir uyarı falan geldi bilgisayarı kapattım, açtım sonra onarım falan yapmaya çalıştı bilgisayar. En sonunda açıldı, oyun yüklendi ama açılmıyordu. Yeniden başlatma falan lazım demesine rağmen açılmıyor(yeniden başlattığım halde). Bu olaylardan sonra bilgisayar Riot Games launcherına girerken veya başka işlerle uğraşırken çöküyor. Aynı şekilde tekrar çökerse fotoğrafını atabilirim mavi ekranın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda düzgün oyun olmadığı için bir Valorant indireyim dedim. İlk çökme oyun indirilirken Windows Gezgini durduruldu diye bir uyarının gelip ondan sonra bilgisayarı kapatmamla gerçekleşti. Bilgisayarı açtıktan sonra mavi bir uyarı falan geldi bilgisayarı kapattım, açtım sonra onarım falan yapmaya çalıştı bilgisayar. En sonunda açıldı, oyun yüklendi ama açılmıyordu. Yeniden başlatma falan lazım demesine rağmen açılmıyor(yeniden başlattığım halde). Bu olaylardan sonra bilgisayar Riot Games launcherına girerken veya başka işlerle uğraşırken çöküyor. Aynı şekilde tekrar çökerse fotoğrafını atabilirim mavi ekranın.

Hocam Windows 7'mi kullanıyorsun.

Mavi ekranın minidump dosyasını atar mısınız? C:\Windows\Minidump konumunda.

Gelen mavi ekran bu

Dosya Ekleri

• IMG_20230124_115157.jpg
    IMG_20230124_115157.jpg
    317,6 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Eğer formatlama gibi bir şansın yok ise şunları deneyebilirsin:
1-CMD'yi yönetici olarak başlatıp oraya SFC /scannow yazıp %100 olunca bir yazı çıkacak, o yazı çıkınca bilgisayarına restart atman.
2-Windows Gezgini kapanınca bekleyin. Tekrar açılacaktır. Eğer açılmıyorsa CTRL+alt+delete'ye tıklayıp Görev Yöneticisi'ni açıp yeni görevi başlat deyip explorer.exe yazın.
3-çok düşük bir ihtimal ama Malwarebytes ile virüs hakkında bilgisayarınızı taratın.

Ama en büyük önerim format.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı