Bilgisayar Toplamadaki Kararsızlık ve Montaj

reçelkaya

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar alacağım parçalar belli şu anlık 6 senelik bir bilgisayarım var zar zor internete giriyorum. Ben ekran kartı,işlemci,güç kaynağı,anakart,ram almayı düşünüyorum fakat;

Kasaya montajı yapabilir miyim ek vidalar olmadan eski parçaları söküp yenilerini takarak?
Eski HDD ve SSD'lerimi kullansam herhangi bir problemle karşılaşır mıyım?
Bir de vatanbilgisayar montaj yapıyor diyorlar uğraşmayıp onlara yaptırsam herşeyi hallederler mi ? Güncelleme falan olsun onları.
Son olarak bios güncellemesi sistemi kurma falan baya kafamı karıştırdı ekran kartı yeni güncelleme mi ney oluyorsa ben işin içinden çıkamayacağım nasıl bir yol izlemeliyim pc toplama konusunda.

Cahiliyetim için özür dilerim ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle karar verdiğiniz parçaları bize de bildirin.

Sürücüleri kurmak hem çok kolay aynı zamanda çok zevklidir. Bunu dert etmeyin, biz size kanalda olan rehberlerin linkini atarız.

Ben sizin yerinizde olsam, montajı ben yaparım. (Technopat youtube'da rehberler var. Ayrıca burada bize sorabilirsiniz.) Eski ssd'yi kullanırım. Yeni harddisk alırım. Güzel bir format. Sonra sürücüleri yardım alarak kurarsınız.

"Ohh miss"

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı