Nemedall Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #1 Ben şimdi 13 yaşında 2 ay sonra istediğim bir bilgisayarı almak için işe gireceğim ancak kararsız kaldım. Bütçem genel olarak 5K-7K arası. Bilgisayar toplamak mı daha iyi yoksa direkt almam mı daha iyi olur? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2021
Ben şimdi 13 yaşında 2 ay sonra istediğim bir bilgisayarı almak için işe gireceğim ancak kararsız kaldım. Bütçem genel olarak 5K-7K arası. Bilgisayar toplamak mı daha iyi yoksa direkt almam mı daha iyi olur?
deniz19guzel07 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #2 Şu dönemde bilgisayar toplamak pahalıya patlayabilir ekran kartı sıkıntısı yaşanıyor şu aralar. Hazır almak daha mantıklı
Şu dönemde bilgisayar toplamak pahalıya patlayabilir ekran kartı sıkıntısı yaşanıyor şu aralar. Hazır almak daha mantıklı
KS KS Nemedall Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #3 deniz19guzel07 dedi: Şu dönemde bilgisayar toplamak pahalıya patlayabilir ekran kartı sıkıntısı yaşanıyor şu aralar. Hazır almak daha mantıklı Genişletmek için tıkla... Sağol
deniz19guzel07 dedi: Şu dönemde bilgisayar toplamak pahalıya patlayabilir ekran kartı sıkıntısı yaşanıyor şu aralar. Hazır almak daha mantıklı Genişletmek için tıkla... Sağol