PS5 Almak mı Yoksa Masaüstü Toplamak Mı?

329490

Hectopat
Merhabalar;
Kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum. PS5 Güncel fiyatı 8.299 TL iken PS5 almak mı daha mantıklı olur yoksa bilgisayar toplamak mı? (Sadece oyun için)
Cevaplarınızı bekliyorum.

FİFA delisi adamlar için aslında 2-3 yıl daha hala alınabilir bi konsol platform arası fark devasa olmayacağından ancak genel anlamda haklısınız.
Ben hayatımda asla PS oynamadım kafelerde gördüm sadece bildiğim kadarı ile konuşuyorum :D

Ben o paraya pc toplarım hatta belki para artar 2000TL filan PS benim için boş şu ana kadar hiç uğraşmadım ve ileride almayıda pek düşünmüyorum yani bir sandalyenin başında değilde koltukta yattığınız yerde oynamak istiyorsanız ve parası bol biriyseniz olabilir :D

Ben hayatımda asla PS oynamadım kafelerde gördüm sadece bildiğim kadarı ile konuşuyorum :D

Ben o paraya pc toplarım hatta belki para artar 2000TL filan PS benim için boş şu ana kadar hiç uğraşmadım ve ileride almayıda pek düşünmüyorum yani bir sandalyenin başında değilde koltukta yattığınız yerde oynamak istiyorsanız ve parası bol biriyseniz olabilir :D
Yeni nesil gelince önceki nesile birkaç yıl daha destek verilip kademeli olarak kesiliyo ancak açıkcası bende bu neslin son nesil olacağını düşünenlerdenim. Millet buzdolabı ile oynuyo biz ne tartışıyoruz:(

Paran bolsa zegin biriysen daha o PS5'i aldıktan sonra oyunlara vs harcayacak paran varsa git al PS5 keyfine bak :D öyle biri olsan gerçi böyle bir soru soracağınıda düşünmüyorum :/

PC'nin yerini hiç bir şey tutamaz

Kardeşim her şeyide ben söyleyeyim alacaksın PS5 atacaksın Win 10(!)
1603641943759.png

Bedava ya, bedava.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı