Argüman sunar mısınız? Biz belli başlı şeyleri karşılaştırıp yazıyoruz buraya.PC övenler ,
Ben hayatımda asla PS oynamadım kafelerde gördüm sadece bildiğim kadarı ile konuşuyorumFİFA delisi adamlar için aslında 2-3 yıl daha hala alınabilir bi konsol platform arası fark devasa olmayacağından ancak genel anlamda haklısınız.
Yeni nesil gelince önceki nesile birkaç yıl daha destek verilip kademeli olarak kesiliyo ancak açıkcası bende bu neslin son nesil olacağını düşünenlerdenim. Millet buzdolabı ile oynuyo biz ne tartışıyoruzBen hayatımda asla PS oynamadım kafelerde gördüm sadece bildiğim kadarı ile konuşuyorum
Ben o paraya pc toplarım hatta belki para artar 2000TL filan PS benim için boş şu ana kadar hiç uğraşmadım ve ileride almayıda pek düşünmüyorum yani bir sandalyenin başında değilde koltukta yattığınız yerde oynamak istiyorsanız ve parası bol biriyseniz olabilir![]()
Sadece oyun için PS5'i tercih ederdim tabi PC'im veya Notebook'um varsa.(Sadece oyun için)
Tamam.Devam edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.