Bilgisayar varken Xbox Series S almak mantıklı mı?

Erdoss

Centipat
Daha fazla  
Xbox Series S almayı düşünüyorum ama bilgisayarım var. Xbox'ta FC 25 oynarım onun dışında oyun belki bakarım. Artı olarak Xbox'ta ki oyunlar para ile mi alınıyor? Onu da sormak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Smmmhunter duzgun sistemi yoksa oynayamaz. Ve ilk çıktığında neredeyse tüm özel oyunlarda optimizasyon sorunları oluyor. PC'den oyun oynamak zaten ayrı eziyet birşey bile demiyorum. PS plus alır keyfine bakar. Bide birkaç yıl sonra geliyor oyunlar onuda ekliyim part 2 bile daha gelmedi yani.

@Smmmhunter duzgun sistemi yoksa oynayamaz. Ve ilk çıktığında neredeyse tüm özel oyunlarda optimizasyon sorunları oluyor. PC'den oyun oynamak zaten ayrı eziyet birşey bile demiyorum. PS plus alır keyfine bakar. Bide birkaç yıl sonra geliyor oyunlar onuda ekliyim part 2 bile daha gelmedi yani.
Part 2 gümbür gümbür geliyor şuan da.😄
KS cevap verirse özelliklerini öğrenicez.

@Smmmhunter duzgun sistemi yoksa oynayamaz. Ve ilk çıktığında neredeyse tüm özel oyunlarda optimizasyon sorunları oluyor. PC'den oyun oynamak zaten ayrı eziyet bir şey bile demiyorum. PS Plus alır keyfine bakar. Bir de birkaç yıl sonra geliyor oyunlar onu da ekleyem part 2 bile daha gelmedi yani.

PS oyunları da daha pahalı. Avrupa üzerinden fiyatlandırılıyor ve güncelleniyor. Ayrıca PC de oynamanın hiçbir eziyeti de yok. Kol varsa gerçekten fark etmiyor. Özellikle Xbox gamepad i bütün oyunları destekliyor. Series S 15 bin lira, PS2 Slim 19, normal 23 bin Pro ise 36 bin lira. Series S fiyat performans cihazı ve PC yoksa oyunlar Xbox'ta çok daha ucuz. Özellikle de çıkmış oyunlar ama özel fiyat da olabiliyor mesela Death Stranding Xbox'a indirimli 400 liradan çıktı normal fiyatı 800 lira.
PS de 2-3 özel oyun çıkacak birisi Death Stranding 2 ve Ghost of Yōtei. Bunlar için PS5 alınır mı? Bence alacak kişinin karar vermesi gereken bir şey.

PS Plus ile game Pass arasında da fark özel oyunlar ve birkaç Japon oyunu. Onun dışında birçok oyun yine Game Pass'te de var ya da Xbox mağazasında fiyatları PS'ye göre anormal pahalı değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı