Bilgisayar varken Xbox Series S almak mantıklı mı?

PS oyunları da daha pahalı. Avrupa üzerinden fiyatlandırılıyor ve güncelleniyor.
PS plus var.
Ayrıca PC de oynamanın hiçbir eziyeti de yok.
Senin belin hiç tutulmamış herhalde rahatsın. 😉
Özellikle Xbox gamepad'i bütün oyunları destekliyor.
küçük bir program ile halledilmeyecek şey değil. Ayrıca Xbox'da dualsense teknolojisi yok.
PS de 2-3 özel oyun çıkacak birisi Death Stranding 2 ve Ghost of Yōtei. Bunlar için PS5 alınır mı?
Onlarca özel oyun var hepsi birbirinden güzel ilham verici oyunlar. Hikâye konusunda adamlar yapıyor. Türkçe çeşitlilik var, dublaj var. git Xbox'da ingilizce oyna.

PS Plus ile game Pass arasında da fark özel oyunlar ve birkaç Japon oyunu.
Başka ne olacaktı? Bunun için alıyorsun zaten.

Onun dışında birçok oyun yine Game Pass'te de var ya da Xbox mağazasında fiyatları PS'ye göre anormal pahalı değil.
Ps plus konu sahibine yetebilicek durumda. Akar gider.

PS Plus var.

Küçük bir program ile halledilmeyecek şey değil. Ayrıca Xbox'da DualSense teknolojisi yok.

Onlarca özel oyun var hepsi birbirinden güzel ilham verici oyunlar. Hikâye konusunda adamlar yapıyor. Türkçe çeşitlilik var, dublaj var. Git Xbox'da İngilizce oyna.

Xbox Game Pass var.
Evet yatarak oynuyorum zira Xbox'la hem Bluetooth'la hem kablo ile oynanıyor.
DualSense'de kişisel bir şey, mesela beni rahatsız ediyor kolumu yoruyor.
Onlarca özel oyunun neredeyse tamamı PC de ye çıktı. Eski oyunlar var onlar için de değer mi değmez mi yine alacak kişinin kadar vermesi lazım.
Sen de zenginsin o zaman PS 5'te oyna ne diyeyim...

PS 2 PS 3 oyunlarını oynayacağım diyorsa alsın kendisi bilir. PS 4 ve PS 5 oyunlarının çoğu PC de var. Sony özel oyunları ise PC'ye çıkıyor.

Xbox Game Pass var.
PS plus deluxe kütüphanesi, aylık oyunlar>

Evet yatarak oynuyorum zira Xbox'la hem Bluetooth'la hem kablo ile oynanıyor.
PC'yi kasdediyorsun herhalde. Dakika başı kalk koltuktan grafik ayarı yap, mavi ekran hatası al. 😂
DualSense'de kişisel bir şey, mesela beni rahatsız ediyor kolumu yoruyor.
Ne alaka adaptive triggers'lardan bahsediyorum.
Onlarca özel oyunun neredeyse tamamı PC de ye çıktı.
Aynen 5-6 yıl sonra hatalı olarak oynasın PC oyuncuları.

Sen de zenginsin o zaman PS 5'te oyna ne diyeyim...
Zenginlikle alakası bile yok. Paranı biriktir git al, zaten kaç yıl kullanıcaksın. Belkide degiştirmeyeceksin bir daha.

PS Plus Deluxe kütüphanesi, aylık oyunlar>

PC'yi kasdediyorsun herhalde. Dakika başı kalk koltuktan grafik ayarı yap, mavi ekran hatası al. 😂

Ne alaka adaptive Triggers'lardan bahsediyorum.

Aynen 5-6 yıl sonra hatalı olarak oynasın PC oyuncuları.

Zenginlikle alakası bile yok. Paranı biriktir git al zaten kaç yıl kullanıcaksın. Belkide degiştirmeyeceksin bir daha.

1. Si Game Pass oyunları da gayet yeterli.
2. Si o senin PC ile alakalı bir sorun PC'yi nereye koyduğunla alakalı. Ben monitör de Ultra ayarlarda yatarak oynuyorum. 2,5 senedir 1-2 kez çöktü mavi ekran almadım hiç.
3. Tetiğin sertleşmesi benim elimi yoruyor ve abartılıyor. Dediğim gibi kişisel tabii...
4. Eski oyunlar zaten eski olduğu için hata vardır varsa ya da portu iyi değildir klavye ile oynanmaz kol ister.
5. Evet zenginlikle alakası var, insan kütüphane de ki bütün oyunları oynamıyor. Kaldı ki EA oyunlarının fiyatı bile 2-3 bin Series S'in 5'te biri neredeyse... Bir tane EA FC 24-25 almak game pad parası.

1. Si Game Pass oyunları da gayet yeterli.
Özel oyunlar olmadıktan sonra istediğin kadar 3.taraf firmalar tarafından yapılan oyunlar olsun. 10 tane çöp oyun yerine, 1 tane adam gibi adam oyunumu oynarım.
Si o senin PC ile alakalı bir sorun PC'yi nereye koyduğunla alakalı. Ben monitör de Ultra ayarlarda yatarak oynuyorum. 2,5 senedir 1-2 kez çöktü mavi ekran almadım hiç.
He yani küçücük ekrana bakıyorsun koltuktan. Herkes senin ultra lüks kaç bin liraya topladığın PC'ye sahip değil.
Tetiğin sertleşmesi benim elimi yoruyor ve abartılıyor. Dediğim gibi kişisel tabii...
En azından var insanlar doya doya kullanıyor gerçek deneyimi yaşıyor kendini oyunun icinde gibi hissediyor. Xbox kolunda ne var? Ergonomi dersen birşeye yaramaz öznel birşey.
Eski oyunlar zaten eski olduğu için hata vardır varsa ya da portu iyi değildir klavye ile oynanmaz kol ister.
Eski oyunlar falan değil 2023 yılında çıkan part 1'in bir yıl boyunca optimizasyon sorunları düzeltilmedi. Senin sistem bile oyunu 60 FPS acamazdi öyle düşün. Ha oyun 2013 de çıktı, PC'ye 2023 yılında çıktı oda trajikomik bir olay. 🥲
Evet zenginlikle alakası var, insan kütüphane de ki bütün oyunları oynamıyor. Kaldı ki EA oyunlarının fiyatı bile 2-3 bin series in 5'te biri neredeyse... Bir tane EA FC 24 almak game pad parası.
PS plus oyunları yeterde artar ayrıca indirimler oluyor oyunlar çok güzel fiyatlara iniyor. Geçen kara cuma indirimlerinde rdr 2 ultimate editon'u 200 liraya gördüm. Tabi yıllık plus indirimlerinide unutmamak lazım.

Şu indirimi görüyormusun yok böyle birşey:

Son düzenleme:
PS Plus var.

Küçük bir program ile halledilmeyecek şey değil. Ayrıca Xbox'da DualSense teknolojisi yok.

Onlarca özel oyun var hepsi birbirinden güzel ilham verici oyunlar. Hikâye konusunda adamlar yapıyor. Türkçe çeşitlilik var, dublaj var. Git Xbox'da İngilizce oyna.

Başka ne olacaktı? Bunun için alıyorsun zaten.

PS Plus konu sahibine yetebilecek durumda. Akar gider.

Bu kadar da PlayStation fanı olunmazki arkadaş babanın şirketimi ne Sony?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı