Bilgisayar veya yazılım alternatifi bölüm önerisi

underdark45

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar okul konusunda yardımcı olursanız sevinirim İstanbul'da yaşıyorum ama şehir dışına çıkmaya açığım, gözümü çocukluktan beri bilgisayar ve yazılıma dikmiş bulunmaktayım ama bu mecrada bildiğiniz alternatif bölümler varsa her türlü öneriye açığım.

Endüstri Mühendisliği dostum. Seninle aynı durumdaydım Makine vs gibi bölümler geliyordu Endüstri yazdım veri tabanı dersleri, yapay zeka dersleri, veri madenciliği, nesneye yönelik programlama (python) vs vs bunlara ek teknik seçmeli derslerimiz var ilgi alanın yazılımsa teknik seçmelileri alıyorsun 3-4'te. İş ilanlarında da aranan yeterlilikler kısmında yer alıyor. "PC,SE EE, IE " diye

Endüstri Mühendisliği dostum. Seninle aynı durumdaydım Makine vs gibi bölümler geliyordu Endüstri yazdım veri tabanı dersleri, yapay zeka dersleri, veri madenciliği, nesneye yönelik programlama (python) vs vs bunlara ek teknik seçmeli derslerimiz var ilgi alanın yazılımsa teknik seçmelileri alıyorsun 3-4'te. İş ilanlarında da aranan yeterlilikler kısmında yer alıyor. "PC,SE EE, IE " diye
1 haftadır bende endüstri mühendisliğini düşünüyordumda tam kafama oturmadı biraz caydım diyebilirim. Mezuna bıraksam mı ona ne diyosun ? (bu ilk senemdi)

Ayrıca bu sıralamada bilgisayar veya yazılım konusunda kötü olmadığını düşündüğünüz bir okul var mı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı