Bilgisayar Windows 10'dan Windows 7'ye düşmüyor

i emir

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Emir. Ben Windows 7'ye düşmek istiyorum Windows 10'dan ama bana hata veriyor hata: Windows kurulum dosyalarını güncelleştiremedi falan diyor. Çözümü var mı? USB'siz DVD'siz çünkü yok.

USB yoksa diskini bölüp böldüğün diski Ventoy veya Rufus ile işletim sistemi kurulum diskine çevir. İçine Windows 7 ISO'sunu at. Bilgisayarı kapat. Açarken boot menüsüne gir. Ventoy seç. Windows 7'yi kur. Sonra ayırdığın diski geri silip birleştir.

Bu bilgisayar diskindekinimi.

USB yoksa diskini bölüp böldüğün diski Ventoy veya Rufus ile işletim sistemi kurulum diskine çevir. İçine Windows 7 ISO'sunu at. Bilgisayarı kapat. Açarken boot menüsüne gir. Ventoy seç. Windows 7'yi kur. Sonra ayırdığın diski geri silip birleştir.

İkisi de viruslu.

Son düzenleme:
Bu bilgisayar diskindekinimi.

İkisi de viruslu.
Disk virüslüyse o zaman dediğimi yapmaman daha iyi olur, evet.
USB lazım sana, USB'ye de farklı bir bilgisayardan Windows hazırla. 16 GB USB belleğe Rufus ile Windows 10 USB belleği hazırlamasını rica et bir arkadaşından.

Rufus daha az viruslu onu seçtim nasıl çevireceğim?

Disk virüslüyse o zaman dediğimi yapmaman daha iyi olur, evet.
USB lazım sana, USB'ye de farklı bir bilgisayardan Windows hazırla. 16 GB USB belleğe Rufus ile Windows 10 USB belleği hazırlamasını rica et bir arkadaşından.

Tamam ben vazgeçtim

E bende USB veya DVD yok arkadaşlarımda bilgisayar yok ne yapacağım. O yüzden arkadaşlarımın USB ile işi yok.
USB'siz format atmanın yolunu size ilk mesajımda zaten anlattım. Ama siz diskte virüs olduğunu söylediniz. Bu şekilde diski bölmek böldüğünüz diske de virüsün sıçramasına neden olabilir. O yüzden bunu yapmayın dedik. E geriye ne kaldı? USB'siz olmaz. Gidip bir elektronik marketten 16 GB USB bellek alacaksınız. Bunun bir zorluğu yok. Yardım etmeye çalışıyoruz, bahane bulup duruyorsunuz. Her önerilene bahane bulan tip en sevmediğim tip bu forumda.

USB'siz format atmanın yolunu size ilk mesajımda zaten anlattım. Ama siz diskte virüs olduğunu söylediniz. Bu şekilde diski bölmek böldüğünüz diske de virüsün sıçramasına neden olabilir? O yüzden bunu yapmayın dedik. E geriye ne kaldı? USB'siz olmaz. Gidip bir elektronik marketten 16 GB USB bellek alacaksınız. Bunun bir zorluğu yok. Yardım etmeye çalışıyoruz, bahane bulup duruyorsunuz. Her önerilene bahane bulan tip en sevmediğim tip bu forumda.

Vallahi haklısınız hocam elimizden gelen çözüm önerilerini sunuyoruz arkadaşta biz ne önerirsek bahane buluyor utanmasa USB belleği de bizim hazırlayıp kargo ile göndermemizi isteyecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı