USB yoksa diskini bölüp böldüğün diski Ventoy veya Rufus ile işletim sistemi kurulum diskine çevir. İçine Windows 7 ISO'sunu at. Bilgisayarı kapat. Açarken boot menüsüne gir. Ventoy seç. Windows 7'yi kur. Sonra ayırdığın diski geri silip birleştir.
USB yoksa diskini bölüp böldüğün diski Ventoy veya Rufus ile işletim sistemi kurulum diskine çevir. İçine Windows 7 ISO'sunu at. Bilgisayarı kapat. Açarken boot menüsüne gir. Ventoy seç. Windows 7'yi kur. Sonra ayırdığın diski geri silip birleştir.
Disk virüslüyse o zaman dediğimi yapmaman daha iyi olur, evet.Bu bilgisayar diskindekinimi.
İkisi de viruslu.
Disk virüslüyse o zaman dediğimi yapmaman daha iyi olur, evet.
USB lazım sana, USB'ye de farklı bir bilgisayardan Windows hazırla. 16 GB USB belleğe Rufus ile Windows 10 USB belleği hazırlamasını rica et bir arkadaşından.
Windows kurulum USB'si hazırlama ile ilgili Technopat'ın videoları mevcut. Bakabilirsiniz.
USB'siz format atmanın yolunu size ilk mesajımda zaten anlattım. Ama siz diskte virüs olduğunu söylediniz. Bu şekilde diski bölmek böldüğünüz diske de virüsün sıçramasına neden olabilir. O yüzden bunu yapmayın dedik. E geriye ne kaldı? USB'siz olmaz. Gidip bir elektronik marketten 16 GB USB bellek alacaksınız. Bunun bir zorluğu yok. Yardım etmeye çalışıyoruz, bahane bulup duruyorsunuz. Her önerilene bahane bulan tip en sevmediğim tip bu forumda.E bende USB veya DVD yok arkadaşlarımda bilgisayar yok ne yapacağım. O yüzden arkadaşlarımın USB ile işi yok.
USB'siz format atmanın yolunu size ilk mesajımda zaten anlattım. Ama siz diskte virüs olduğunu söylediniz. Bu şekilde diski bölmek böldüğünüz diske de virüsün sıçramasına neden olabilir? O yüzden bunu yapmayın dedik. E geriye ne kaldı? USB'siz olmaz. Gidip bir elektronik marketten 16 GB USB bellek alacaksınız. Bunun bir zorluğu yok. Yardım etmeye çalışıyoruz, bahane bulup duruyorsunuz. Her önerilene bahane bulan tip en sevmediğim tip bu forumda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.