Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #1 Bilgisayara yeniden başlat dedim ancak 10 dakikadır ekteki gibi kaldı. Çözüm var mıdır? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki şeyi yaptım, ilkini, sonra bu hale geldi. Bir de bilgilendireyim dedim, sizce sorun var mıdır? Dosya Ekleri image.jpg 62,6 KB · Görüntüleme: 2.818 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2022
Bilgisayara yeniden başlat dedim ancak 10 dakikadır ekteki gibi kaldı. Çözüm var mıdır? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki şeyi yaptım, ilkini, sonra bu hale geldi. Bir de bilgilendireyim dedim, sizce sorun var mıdır?
theyavuz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 515 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #31 Stoneber dedi: Laptop hard disk kullanıyorum o olabilir cidden. Genişletmek için tıkla... Evet ondanda olabilir laptop hard disklerinin hızları düşük olur genelde. Artı 0 Eksi
Stoneber dedi: Laptop hard disk kullanıyorum o olabilir cidden. Genişletmek için tıkla... Evet ondanda olabilir laptop hard disklerinin hızları düşük olur genelde.
KS KS Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #32 Criesley dedi: SSD alın yani artık 120 GB al sadece Windows yüklü olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam gerek yok. Ben yeni PC alacağım küçük küçük yükseltmek yerine. Biraz vakit alacak mecbur ama yapacak bir şey yok. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Criesley dedi: SSD alın yani artık 120 GB al sadece Windows yüklü olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam gerek yok. Ben yeni PC alacağım küçük küçük yükseltmek yerine. Biraz vakit alacak mecbur ama yapacak bir şey yok.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 30 Nisan 2022 #33 Stoneber dedi: Hocam gerek yok. Ben yeni PC alacağım küçük küçük yükseltmek yerine. Biraz vakit alacak mecbur ama yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... En iyisi. Artı 0 Eksi
Stoneber dedi: Hocam gerek yok. Ben yeni PC alacağım küçük küçük yükseltmek yerine. Biraz vakit alacak mecbur ama yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... En iyisi.