LawLost
Decapat
Daha fazla
Bugün crackli bir dosya indirirken, evet ne yazık ki böyle bir hataya düştüm normalde kesinlikle korsan kullanmam ama orijiniali 300 lira olduğu için mecbur kaldım ve daha kesinlikle kullanmayacağım. Neyse konum bu değil malum programı indirirken evet evet deyip geçiştirdim bütün onayları sonra Google girdiğimde PC acceleratepro isimli bir sayfa çıktı karşıma ve virüs olduğu belliydi dandik bir sayfa 32 Bit gibi resmen ve anladım böyle bir şey bulaştığını sonra bunu kaldır kısmından kaldırdım gizli simgelerde de gözükmüyordu. Fakat gizli simgelerde yine alışık olmadığım bir sembol gördüm sağ tıkla kapatılmıyordu idle buddy diye bir program internete yazdım mining programı olduğu çıktı ve kaldırılmıyordu güvenli modu açıp kaldır kısmından sildim ve artık gizli simgelerde gözükmüyorlar. İşin kısası bu virüsler PC'me kalıcı bir zarar vermiş midir ve internette güvenli modda güncelleme gelmediği vs söyleniyordu ben sonra önyüklemeden güvenli önyükleme tikini kapatıp yeniden başlattım yani normal modda şu an güncelleme gelir mi yani PC mi eskisi gibi kullanabilir miyim?
Düzenleme: Ne yazık ki format atma gibi bir imkanım yok.
Düzenleme: Ne yazık ki format atma gibi bir imkanım yok.