Bilgisayara bulaşan virüsü temizleme

XxxxAXxxx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. PC'mde virüs var ve Kaspersky olsun, AVG olsun, Malwarebytes olsun tarattığımda direkt mavi ekran veriyor. Kartex'in kanalı çalınmış, oradan indrmiştim dosyayı. Virüslü çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Shift'e basılı tutarken bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorun gider bu bilgisayarı sifirla deyin. Kişisel dosyaları sakla ve her şeyi sil olacak seçiminizi yapın. Antivirüs ile silseniz bile kalabiliyor. İçiniz rahat etmez format atmadan.

Shift'e basılı tutarken bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorun gider bu bilgisayarı sifirla deyin. Kişisel dosyaları sakla ve her şeyi sil olacak seçiminizi yapın. Antivirüs ile silseniz bile kalabiliyor. İçiniz rahat etmez format atmadan.

Bilgisayar benim değil babamın o da aldı bana verdi ben acemi şekilde montajla uğraşıyorum içinde akis kart izleme falan gibi şeyler var onlar gitmez değil mi Steam falan gitse sorun olmaz ama onlar gitmemeli bir de yanımda USB yok sorun olur mu?

Bilgisayar benim değil babamın o da aldı bana verdi ben acemi şekilde montajla uğraşıyorum içinde akis kart izleme falan gibi şeyler var onlar gitmez değil mi Steam falan gitse sorun olmaz ama onlar gitmemeli bir de yanımda USB yok sorun olur mu?

Kişisel dosyaları sakla seçeneğini secersen dosyalar gitmez fakat uygulamalar silinir. USB'siz oluyor zaten

Malwerebaytes la tarama yaptım 8 tane zararlı yazılım buldu onları sildim görev yöneticisinde 2 tane program adında dosya var başlangıç kısmında onları devre dışı bıraktım CMD'den kontrol ettim trojan var mı diye şimdi de AVG'yi sildim, mavi ekran vermeden Kaspersky tarama yaptı zararlı yazılım yok gözüküyor ancak tekrar sorun olursa hxvy0 senin dediğini yapacağım teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı