Çözüldü Bilgisayara giren virüs formattan sonra gitmiş midir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ZeynelSlett

Centipat
Daha fazla  
Ben bilgisayara CS6 indirecektim yabancı bir kanaldan indireyim dedim 5milyon abonesi vardı neyse tıkladım linke indirdim falan GTA 5'in ismi todo bilmem ne oldu. Bir tarattım System 32'nin içinde trojan var bilgisayarı hemen kapattım ondan sonra telefondan YouTube bir açtım bir sürü video atılmış kanalıma hemen onları temizledim falanda affetmediler askıya aldılar kanalı. Ben hemen formatladım bilgisayar ondan sonra bir daha anormallesti yine format attım yani o son formatta baska bir flash bellek ile gerçekleşti hiçbir hesabım çalınmadı ama yine sifrelerini değiştirdim. Görev Yöneticisi'ni açınca CPU yüzde 50 ama ben açtıgım gibi yüzde 3'e 5'e düşüyor kendi kendine Microsoft Edge açılıyordu. Sildim komple ama CMD'de açılıyor bunlar fazla bir şeyi mi yemiyor arkadaşlar ben bunların virüs oldugunu düşümyorum Kaspersky Malwarebytes falan hepsiyle tarama yaptım hiçbir şey çıkmadı içimi rahatlatırsanız Allah sizden razı olsun.

Çözüm
Hocam sil dediyseniz de biçimlendir gibi aynısı oluyor yeniden sıfırlamanıza gerek yok. Bir tanesi direkt diski siliyor biçimlendir ise diskin içindeki verileri siliyor. Yani aynı şeye varıyor problem olmaz.
En son sıfır aldıgım flashta her şeye attım.
Ama arkadaşım virüsleri gördüğünde 50 60 tane virüs var demişti.

Hocam siz ne virüsü yediniz? Tek HDD varsa zaten gitmiştir iki tane ise tekine atmadıysanız biçimlendir atabilirsiniz ayrıca her virüsde format atmaya gerek yok. Düzgün bir uygulama ile tarama yapıp temizleyin kendi virüslerimi oyle denıyordum.

Hocam siz ne virüsü yediniz? Tek HDD varsa zaten gitmiştir iki tane ise tekine atmadıysanız biçimlendir atabilirsiniz ayrıca her virüsde format atmaya gerek yok. Düzgün bir uygulama ile tarama yapıp temizleyin kendi virüslerimi oyle denıyordum.
reis benim yediğim virüste büsürü sey vardı adamın kanalı çalıp atımslar cs6 videosunu bende dedim 5milyon abonesi var böyle sey yaparmı 1hdd 1ssd var ssd windowsa kurulu

Ben bilgisayara CS6 indirecektim yabancı bir kanaldan indireyim dedim 5milyon abonesi vardı neyse tıkladım linke indirdim falan GTA 5'in ismi todo bilmem ne oldu. Bir tarattım System 32'nin içinde trojan var bilgisayarı hemen kapattım ondan sonra telefondan YouTube bir açtım bir sürü video atılmış kanalıma hemen onları temizledim falanda affetmediler askıya aldılar kanalı. Ben hemen formatladım bilgisayar ondan sonra bir daha anormallesti yine format attım yani o son formatta baska bir flash bellek ile gerçekleşti hiçbir hesabım çalınmadı ama yine sifrelerini değiştirdim. Görev Yöneticisi'ni açınca CPU yüzde 50 ama ben açtıgım gibi yüzde 3'e 5'e düşüyor kendi kendine Microsoft Edge açılıyordu. Sildim komple ama CMD'de açılıyor bunlar fazla bir şeyi mi yemiyor arkadaşlar ben bunların virüs oldugunu düşümyorum Kaspersky Malwarebytes falan hepsiyle tarama yaptım hiçbir şey çıkmadı içimi rahatlatırsanız Allah sizden razı olsun.
Tüm disklere attıysanız problem olmaz. Biçimlendir yaptınız değil mi?

Tüm disklere attıysanız problem olmaz. Biçimlendir yaptınız değil mi?
reis ben biçimlendirmedim sanırım ya sil dedim 2sinide sonra direk kurdum hatamı ettim nasıl biçimlenidricem bilmiyorumki
biçimlendir diye bişey var silin yanında evet ama
suan elimdeki olan flashada virüs geçti ozaman yenidenmi flasha para vericem of ya

Reis benim yediğim virüste bir sürü şey vardı adamın kanalı çalıp atımslar CS6 videosunu bende dedim 5milyon abonesi var böyle şey yapar mı 1HDD 1SSD var SSD Windows'a kurulu.

Hocam tam tarama yapın bir tane uygulama ile birşy çıkmazsa temizdir merak etmeyin RAT yememişssinizdir.

reis ben biçimlendirmedim sanırım ya sil dedim 2sinide sonra direk kurdum hatamı ettim nasıl biçimlenidricem bilmiyorumki
biçimlendir diye bişey var silin yanında evet ama
Hocam büyük ihtimalle gitmiştir ancak içiniz rahat etmiyorsa şu programlarla bir tarayın derim;

Hitman.Pro:Rehber: Hitman.Pro ile Zararlı Yazılımları Temizleyin End User Terms of Use & Export Compliance

Emsisoft Emergency Kit:Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal ve Rehber: Emsisoft emergency kit ile kötü amaçlı yazılımları ortadan kaldırın

Hocam tam tarama yapın bir tane uygulama ile birşy çıkmazsa temizdir merak etmeyin RAT yememişssinizdir.
@lexyy @ K I N G S Ben Biçimlendirmedim Bir Sorun Olurmu Acaba Format Atarken Bidaha Atarım İsterseniz Elimdeki Flashla Biçimlendirerek
Benim Tahminim Botlar Yapıyor Atıyor Bu Videoları Falan Hepsi Çift Aşama Doğrulamaydı Saldı Pcyi Direk Gerçek Adam Olsa Vermezdi Patlatırdı Anakartı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı