Çözüldü Bilgisayara giren virüs formattan sonra gitmiş midir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ZeynelSlett

Centipat
Daha fazla  
Ben bilgisayara CS6 indirecektim yabancı bir kanaldan indireyim dedim 5milyon abonesi vardı neyse tıkladım linke indirdim falan GTA 5'in ismi todo bilmem ne oldu. Bir tarattım System 32'nin içinde trojan var bilgisayarı hemen kapattım ondan sonra telefondan YouTube bir açtım bir sürü video atılmış kanalıma hemen onları temizledim falanda affetmediler askıya aldılar kanalı. Ben hemen formatladım bilgisayar ondan sonra bir daha anormallesti yine format attım yani o son formatta baska bir flash bellek ile gerçekleşti hiçbir hesabım çalınmadı ama yine sifrelerini değiştirdim. Görev Yöneticisi'ni açınca CPU yüzde 50 ama ben açtıgım gibi yüzde 3'e 5'e düşüyor kendi kendine Microsoft Edge açılıyordu. Sildim komple ama CMD'de açılıyor bunlar fazla bir şeyi mi yemiyor arkadaşlar ben bunların virüs oldugunu düşümyorum Kaspersky Malwarebytes falan hepsiyle tarama yaptım hiçbir şey çıkmadı içimi rahatlatırsanız Allah sizden razı olsun.

Çözüm
Hocam sil dediyseniz de biçimlendir gibi aynısı oluyor yeniden sıfırlamanıza gerek yok. Bir tanesi direkt diski siliyor biçimlendir ise diskin içindeki verileri siliyor. Yani aynı şeye varıyor problem olmaz.
@lexyy @ K I N G S Ben Biçimlendirmedim Bir Sorun Olurmu Acaba Format Atarken Bidaha Atarım İsterseniz Elimdeki Flashla Biçimlendirerek
Benim Tahminim Botlar Yapıyor Atıyor Bu Videoları Falan Hepsi Çift Aşama Doğrulamaydı Saldı Pcyi Direk Gerçek Adam Olsa Vermezdi Patlatırdı Anakartı
Hocam biçimlendirmeden attıysanız Windows üzerine Windows kurmuş olmanız lazım. Diskiniz deki alan arttı mı? Yoksa hala dolu olarak mı gösteriyor?

@lexyy @ k ı n g s ben biçimlendirmedim bir sorun olur mu acaba format atarken bir daha atarım isterseniz elimdeki flashla biçimlendirerek.
Benim tahminim botlar yapıyor atıyor bu videoları falan hepsi çift aşama doğrulamaydı saldı PC'yi direk gerçek adam olsa vermezdi patlatırdı anakartı.

Dostum... Virüs öyle bir şey degil bonzibuddy dahi oyle bir şey yapması mümkün degildir antivirüs programı ile tara 5 dakikada sorunun çözülür kasa yakma anakart patlatma gibi olaylarn mümkünatı yok bunları uyduranlar bilgisayardan anlamayan insanlar lütfen boyle seylere kanmayınız.

Hocam biçimlendirmeden attıysanız Windows üzerine Windows kurmuş olmanız lazım. Diskiniz deki alan arttı mı? Yoksa hala dolu olarak mı gösteriyor?
ben c ve d diskini kompile sildim windowsu yükledim sil seçeneği vardı biçimlendire hiç tıklamadım

Dostum... Virüs öyle bir şey degil bonzibuddy dahi oyle bir şey yapması mümkün degildir antivirüs programı ile tara 5 dakikada sorunun çözülür kasa yakma anakart patlatma gibi olaylarn mümkünatı yok bunları uyduranlar bilgisayardan anlamayan insanlar lütfen boyle seylere kanmayınız.
Kusura Bakmayın patlatır dediğim bilgisayarı açtırmazdı

Ben C ve D diskini kompile sildim Windows'u yükledim sil seçeneği vardı biçimlendire hiç tıklamadım.

Kusura bakmayın patlatır dediğim bilgisayarı açtırmazdı.

Hocam açılır bilgisayar merak etmeyin :D Windows harici diskleri biçimlendirin sorun kalkar.

Hangi virüs? RAT vs ise sıkıntı. Ama yüksek ihtimalle biçimlendirme sonrası gitmiştir. Virüs taraması yapabilirsin.
Reis sizin biçimlendirme dediğiniz ne ya halen anlamadım ben girdim diskler karşıma geldi c ve d vardı bide yüz mb falan vardı hepsini sildim ondan sonra ssd ye windowsu yükledim yanlışmı yaptım biçimlendir diye birşey yazıyordu ama ne işe yaradıgını bilmediğim için ona basmadım sildim ve windowsu ssd ye kurdum

Hocam sil dediyseniz de biçimlendir gibi aynısı oluyor yeniden sıfırlamanıza gerek yok. Bir tanesi direkt diski siliyor biçimlendir ise diskin içindeki verileri siliyor. Yani aynı şeye varıyor problem olmaz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı