Bilgisayara giren virüs sonrası Steam ve e-posta hesapları çalındı

Xilvo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CASE: Phanteks P360X | CPU: Ryzen 7 3700x | GPU: Asus Dual 2060 6GB OC | MB: Asus Prime B450 M-K | PSU: FSP Hydro K 600 80+ Bronze | RAM: Corsair Vengeance LPX 16+8(24) GB 3200 MHz CL16 | SSD: XPG Spectrix S40G 500GB | CPU COOLER: COOLER MASTER HYPER 212 BLACK X DUO | CASE FANS: Arctic P12(3x), ThermalTake TT1225(2x)
Bilgisayarıma format atacağım fakat aklıma bir soru takıldı. Steam'de benim onayım olmadan nasıl giriş yapıldı çoğu zaman ben bile giriş yaparken zorlanıyorum uğraşıyorum bilgisayar korsanları nasıl bu kadar kolay bypass yapıyolar, Gmail ve Hotmail hesaplarım da aynı şekilde erişildi. Hepsinin şifresini değiştirdim format haricinde yapmam gereken bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarıma format atacağım fakat aklıma bir soru takıldı. Steam'de benim onayım olmadan nasıl giriş yapıldı çoğu zaman ben bile giriş yaparken zorlanıyorum uğraşıyorum bilgisayar korsanları nasıl bu kadar kolay bypass yapıyolar, Gmail ve Hotmail hesaplarım da aynı şekilde erişildi. Hepsinin şifresini değiştirdim format haricinde yapmam gereken bir şey var mı?

Birkaç önce Epic Games hacklandı ve tüm bilgilerimiz çalındı ve bende bu mağdurlardandım. Game Pass Steam discorduma kadar girdiler hepsini geri almayı başardım. Ama bazı hesaplarıma hala giriş bildirimi geliyor ama hiçbir onay kodu falan almıyorum kullanmadığım hesaplar için önemsemedim. Fakat gerçekten çok kötü bir şey geçmiş olsun hocam.

Birkaç önce Epic Games hacklandı ve tüm bilgilerimiz çalındı ve bende bu mağdurlardandım. Game Pass Steam discorduma kadar girdiler hepsini geri almayı başardım. Ama bazı hesaplarıma hala giriş bildirimi geliyor ama hiçbir onay kodu falan almıyorum kullanmadığım hesaplar için önemsemedim. Fakat gerçekten çok kötü bir şey geçmiş olsun hocam.

Sağ olun fakat Epic Games olayı kolpa bence sizin bir cihazınızda virüs var.

Sağ olun fakat Epic Games olayı kolpa bence sizin bir cihazınızda virüs var.

Kolpa olduğunu sanmıyorum çünkü ilk Epic hesabıma girişler başladı sonrasında eş zamanlı tüm hesaplarıma girişler yapıldı bir o hesaba giriyorum değişiyorum bir ona giriyorum o da değişiyor savaşmıştım resmen tekrar geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı