Bilgisayara giren virüs sonucu hesapların ele geçirilmesi

samet0619

Decapat
Birisi benim bilgisayarıma virüs soktu ve bütün hesaplarıma erişebiliyor. Ve bütün hesaplarıma çift doğrulamalı yapmama rağmen erişebiliyor. Bugün arkadaşlarla oyun oynamak için açtığım DC sunucusunu kapatmış. Bazı katıldığım sunuculardan çıkartmış ve elinde T.C. Kimlik nosu var. Ne yapabilirim? Format atıp bütün hesapların şifresini değiştirsem düzelir mi?

2 yaş var aramızda.

Benim bilgisayarımın hacklendiğini kanıtlayamam ki. İmkansız.
SSD ya da HDD'lere sızan Rootkitler var, herhangi bir polis ya da emniyet amiri bunlardan anlamayabilir lakin elinizdeki yazışmaları, SSD taramasından çıkan Rootkit sonuçlarını ve hesaplarınızın şifrelerinin değiştiğine dair birkaç kanıt sunarsanız tamamen haklı olursunuz. Zaten o kısma takılmayın, her halükarda bilgisayarının hacklendiğine dair kanıt sunabilirsin

SSD ya da HDD'lere sızan rootkitler var, herhangi bir polis ya da emniyet amiri bunlardan anlamayabilir lakin elinizdeki yazışmaları, SSD taramasından çıkan rootkit sonuçlarını ve hesaplarınızın şifrelerinin değiştiğine dair birkaç kanıt sunarsanız tamamen haklı olursunuz. Zaten o kısma takılmayın, her halükarda bilgisayarının hacklendiğine dair kanıt sunabilirsin.

Peki aileler olaya karışırmı çünkü büyük sıkıntı olur o durumda.

Hocam peki aile olaya karışırmı ona göre kendimi hazırlayacağım.

Yaşınız küçük olduğu için bilmeleri iyi olur sonradan polisden filan öğrenirlerse başınız yanar güzel bir dille kendiniz haklı göstererek anlatın en azından bilmiş olsunlar olmadı o çoçuğun ailesiylede görüşürler virüs öncesi aranızda münasebet filan mı vardı neden size virüs atmış.

Yaşınız küçük olduğu için bilmeleri iyi olur sonradan polisden filan öğrenirlerse başınız yanar güzel bir dille kendiniz haklı göstererek anlatın en azından bilmiş olsunlar olmadı o çoçuğun ailesiylede görüşürler virüs öncesi aranızda münasebet filan mı vardı neden size virüs atmış.

Ben silverbullet nasıl kullanılacağını öğrenmeye çalışıyordum ve bir YouTube videosunu izledim oradaki indirme linki tıkladım oradan bulaştı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu da linki.

Ne olur cevap verin.

18 yaşından küçüğü.

Ama açmayabilirler.

Onun elinden nasıl hesaplarımı alabilirim bütün hesaplarımı kapatıp yeni hesaplar mı açmam gerekiyor.

Ve hesapları boş verdim o kişide 18 yaşından küçük 12'ye gidiyor ve bana bir video attı hesaplarını çaldığı kişileri ekran açtırıp dans ettiriyor.

Samet format atmak hiçbir işe yaramaz boşuna öyle bir şey deneme tanıdığın babanın yaşlarında teknolojiyle ilgilenen böyle olaylara kavgayla çözüm aramayacak birisi varsa akraban falan babanında tanıdığı ona durumu tüm sadeliğiyle anlat ve ona babana olayı senin anlatman durumunda babanın seni hoş karşılamayacağını söyle ve babana olayı güzel bir dille onun anlatmasını iste eğer bu dediklerimi yapamazsan asıl baban seni eve gelen borçlar yüzünden dövecek haberin olsun.

Samet format atmak hiçbir işe yaramaz boşuna öyle bir şey deneme tanıdığın babanın yaşlarında teknolojiyle ilgilenen böyle olaylara kavgayla çözüm aramayacak birisi varsa akraban falan babanında tanıdığı ona durumu tüm sadeliğiyle anlat ve ona babana olayı senin anlatman durumunda babanın seni hoş karşılamayacağını söyle ve babana olayı güzel bir dille onun anlatmasını iste eğer bu dediklerimi yapamazsan asıl baban seni eve gelen borçlar yüzünden dövecek haberin olsun.

Öyle bir tanıdığım maalesef yok ortalam borçlar ne kadardır.

Öyle bir tanıdığım maalesef yok ortalam borçlar ne kadardır.

O senin bilgisayarını ele geçiren kişiye bağlıdır ama maksimum 20 30 bin gibi bir para söz konusu eğer kredi kartı bilgilerini de biliyorsa bu rakam daha fazladır. Dostum sen şimdi ailene bu konuyu anlatırsan 1 kere dayak yersin 1 sene sonra ailen unutur ama söylemezsen ve bu kişi seni borca sokarsa asıl ailen o zaman unutmaz senin bu yaptığını yarın öbür gün ailenden telefon bilgisayar istediğinde sana bu konuyu hatırlatır ve o zaman bugün söylemediğin için pişman olacaksın sana bir abi tavsiyesi onlara en mutlu anlarında bu olayı güzel bir dilde anlat. Bu arada hesaplarını ele geçiren kişiyi tanıyor musun?

O senin bilgisayarını ele geçiren kişiye bağlıdır ama maksimum 20 30 bin gibi bir para söz konusu eğer kredi kartı bilgilerini de biliyorsa bu rakam daha fazladır. Dostum sen şimdi ailene bu konuyu anlatırsan 1 kere dayak yersin 1 sene sonra ailen unutur ama söylemezsen ve bu kişi seni borca sokarsa asıl ailen o zaman unutmaz senin bu yaptığını yarın öbür gün ailenden telefon bilgisayar istediğinde sana bu konuyu hatırlatır ve o zaman bugün söylemediğin için pişman olacaksın sana bir abi tavsiyesi onlara en mutlu anlarında bu olayı güzel bir dilde anlat. Bu arada hesaplarını ele geçiren kişiyi tanıyor musun?

Tanımıyorum ama 1 saat konuştuk DC üzerinden ve kredi kartları bilgileri yok bir T.C. kimlik numarası var ve onu da ben 18 yaşımdan küçükken bir işine yaramaz değil mi? Ve annemin veya bir büyüğümün T.C.'si yok sadece benimki var.

Tanımıyorum ama 1 saat konuştuk DC üzerinden ve kredi kartları bilgileri yok bir T.C. Kimlik numarası var ve onu da ben 18 yaşımdan küçükken bir işine yaramaz değil mi? Ve annemin veya bir büyüğümün T.C.'si yok sadece benimki var.

Ve Papara şifrem vardı ama bana SMS geldiği için hiçbir işine yaramıyor.

Tanımıyorum ama 1 saat konuştuk DC üzerinden ve kredi kartları bilgileri yok bir T.C. Kimlik numarası var ve onu da ben 18 yaşımdan küçükken bir işine yaramaz değil mi? Ve annemin veya bir büyüğümün T.C.'si yok sadece benimki var.

Ve Papara şifrem vardı ama bana SMS geldiği için hiçbir işine yaramıyor.

Peki ne zamandır hesapların onun elinde?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı