Bilgisayara trojan girmiş olabilir mi?

Format atmanıza gerek yok. Aşağı'da verdiğim yazılımlar ile teker teker tarama yaparak sonuçları atın.

Emsisoft | Anti-Malware: Lightweight Malware Protection for the Home

NortonLifeLock Rescue Tools

Zemana Anti Malware: Premium ve Ücretsiz Malware Temizleme Programı

Comodo Cleaning Essentials | Malware Removal Tool 2020

Taramalar'dan sonra bilgisayarınızı ıron cleaner ile temizleyin. Bilgisayarınıza iyi gelir.
KCS Toolbox | KCS Updater | KCS Ram Cleaner tanitimi.

Netstat falan yapmayın, doğruluğu olmayan saçma şeyler. Komut istemine bakarak saldırı veya zararlı tespit edilmez.

Ek olarak MBAM yazılımının aktif koruma yerine tarama amaçlı kullanılması daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Sisteminizde iyi bir ıs olsun, yanında da MBAM bulunursa yeterli.

Algılamaya gelecek olursak pek detay vermemiş. Her sunucuya girince mi bu durum oluyor yoksa birkaçında mı? Her sunucuya girince oluyorsa resmi sunucular da dahil o zaman false-positive diye düşünüyorum.

Anti hile VAC korumalı sunucuya girmiştim.
Netstat falan yapmayın, doğruluğu olmayan saçma şeyler. Komut istemine bakarak saldırı veya zararlı tespit edilmez.

Ek olarak MBAM yazılımının aktif koruma yerine tarama amaçlı kullanılması daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Sisteminizde iyi bir ıs olsun, yanında da MBAM bulunursa yeterli.

Algılamaya gelecek olursak pek detay vermemiş. Her sunucuya girince mi bu durum oluyor yoksa birkaçında mı? Her sunucuya girince oluyorsa resmi sunucular da dahil o zaman false-positive diye düşünüyorum.

Norton Power eraser, AdwCleaner, zemana anti malware gibi şeylerele tarama yaptım bir şey bulmadı fakat çok korkuyorum abi hep sıfırladıkta sonra CS:GO'yu tekrar kurmak zorunda kalıyorum.

Sadece bir IP adresi var hep aynı trojan sadece şu ana kadar 2 sunucuya girdim.

Norton Power eraser, AdwCleaner, zemana anti malware gibi şeylerele tarama yaptım bir şey bulmadı fakat çok korkuyorum abi hep sıfırladıkta sonra CS:GO'yu tekrar kurmak zorunda kalıyorum.

Adam öldürmüyorlar sakin ol ya.

Abi senin başını şişirdim ama her servera girdiğimde aynı IP adresi engelleniyor her seferinde oluyor.
Adam öldürmüyorlar sakin ol ya.

Ama bilgisayar öldürüyorlar bilgisayarıma bir şey olursa bende ölürüm.

Abi senin başını şişirdim ama her servera girdiğimde aynı IP adresi engelleniyor her seferinde oluyor.

CS'de bir servera girdin diye bilgisayarının öleceğini sanmıyorum dostum. MBAM kullan bir de Kaspersky Free arkada çalışsın yeterli. Çok endişeleniyorsan format at ama gerçekten boşuna bu endişe.

Bu tür sunucularda güvenlik zafiyeti olabiliyor. Size önerim güzel bir IS kullanmanız.
Comodo Internet Security veya zonealarm Free Antivirus with firewall alternatiflerin'den birini seçebilirsiniz. Böylece artık güvende olursunuz, relax olabilirsiniz. :)

Ne şişirmesi estağfurullah. Dediğim gibi MBAM'ı aktif koruma olarak kullanma. İstersen kaldır, daha sonra tarama amaçlı kurursun. KIS kur ve oyuna gir. Alarm vermezse sorun yoktur diye düşünüyorum.

Ne şişirmesi estağfurullah. Dediğim gibi MBAM'ı aktif koruma olarak kullanma. İstersen kaldır, daha sonra tarama amaçlı kurursun. Kıs kur ve oyuna gir. Alarm vermezse sorun yoktur diye düşünüyorum.

Abi şey ben şimdi ESET'i sildim malwrebytesı sildim Kaspersky iniyor ama o trojan engellendi ya sonra anti virüsleri sildiğim için bilgisayara erişebilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı