Söylemem
Hectopat
Peki ben flash belleğe başka dosya atabilir miyim?
Denedim hiçbir işe yaramadı.
Flash belleği format diskine çevirdikten sonra dosya ekleyemezsiniz.
Peki ben flash belleğe başka dosya atabilir miyim?
Denedim hiçbir işe yaramadı.
Olabilir ama belki de Avast gibi vasat antivürüsleri denemişte olabilir.
Flash belleği format diskine çevirdikten sonra dosya ekleyemezsiniz.
Avast denemişse onu IObit uninstaller gibi bir uygulamayla kaldırıp Malwarebytes + Kaspersky kullanmasını öneririm.
Bilgisayarıma bir virüs bulaştı ve bu virüs neredeyse 1 yıldır bilgisayarımda duruyor silemedim. Ve bu virüs PC'mi aşırı aşırı yavaşlattı artık en kötü oyunları bile oynayamıyorum. Sıfırlamayı denedim sıfırlamadı hata verdi. Format mı atsam diye düşündüm ama lisans isteyeceğinden şüpheliyim. Ne yapmalıyım?
Ha bir de D diski de gözükmüyor.
Eki Görüntüle 2374703
Eki Görüntüle 2374705
Eki Görüntüle 2374704
Formatı basınız ama ondan önce Lisans Anahtarınızı kopyalayın.Bilgisayarıma bir virüs bulaştı ve bu virüs neredeyse 1 yıldır bilgisayarımda duruyor silemedim. Ve bu virüs PC'mi aşırı aşırı yavaşlattı artık en kötü oyunları bile oynayamıyorum. Sıfırlamayı denedim sıfırlamadı hata verdi. Format mı atsam diye düşündüm ama lisans isteyeceğinden şüpheliyim. Ne yapmalıyım?
Ha bir de D diski de gözükmüyor.
Eki Görüntüle 2374703
Eki Görüntüle 2374705
Eki Görüntüle 2374704
Hocam aslında arkadaşın dediği gibi benim önerim mesela hibit uninstaller gibi silicelerde kullanabilrisin.
Lisansınız OEM ise gitmez, lisans numarasını ve türünü öğrenmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
![]()
ShowKeyPlus - Windows’ta ücretsiz indir ve yükle | Microsoft Store
Find your Windows product key with ShowKeyPlus. Your product key depends on the type of Windows version you bought: • If you bought Windows from an authorized retailer, the product key will only show as the Installed key. This applies to OEM System Builder keys as well. • If you upgraded...apps.microsoft.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.