Bilgisayara virüs bulaştı

Evet.

Flash belleği format diskine çevirdikten sonra dosya ekleyemezsiniz.

Format diskine çevirmedim daha içinde özel dosyalarım var.

Avast denemişse onu IObit uninstaller gibi bir uygulamayla kaldırıp Malwarebytes + Kaspersky kullanmasını öneririm.

Avast eski PC'mde denedim ama bu PC'mde sadece Malwarebytes ve Kaspersky Plus kullandım.

Bilgisayarıma bir virüs bulaştı ve bu virüs neredeyse 1 yıldır bilgisayarımda duruyor silemedim. Ve bu virüs PC'mi aşırı aşırı yavaşlattı artık en kötü oyunları bile oynayamıyorum. Sıfırlamayı denedim sıfırlamadı hata verdi. Format mı atsam diye düşündüm ama lisans isteyeceğinden şüpheliyim. Ne yapmalıyım?
Ha bir de D diski de gözükmüyor.

Eki Görüntüle 2374703

Eki Görüntüle 2374705

Eki Görüntüle 2374704

Hocam aslında arkadaşın dediği gibi benim önerim mesela hibit uninstaller gibi silicelerde kullanabilrisin.

Bilgisayarıma bir virüs bulaştı ve bu virüs neredeyse 1 yıldır bilgisayarımda duruyor silemedim. Ve bu virüs PC'mi aşırı aşırı yavaşlattı artık en kötü oyunları bile oynayamıyorum. Sıfırlamayı denedim sıfırlamadı hata verdi. Format mı atsam diye düşündüm ama lisans isteyeceğinden şüpheliyim. Ne yapmalıyım?
Ha bir de D diski de gözükmüyor.

Eki Görüntüle 2374703

Eki Görüntüle 2374705

Eki Görüntüle 2374704
Formatı basınız ama ondan önce Lisans Anahtarınızı kopyalayın.

Lisansınız OEM ise gitmez, lisans numarasını ve türünü öğrenmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

1734266021021.png

O zaman sıkıntı yoksa formatlıyorum. Format atacağım USB'de başka dosyalarda var sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00