Bilgisayara virüs girdikten sonra ne yapmalı?

Biz antivirus yazilimi onermiyoruz zaten anti malware oneriyoruz 2 si ayni sey degil, ama antivirus kurup taratmak konusun da size katiliyorum biraz ama bizim onerdigimiz yazilimlar temizlik uzerine odaklanmis yazilimlar oldugundan antivirus yazilimindan daha iyi temizliyor.
Biliyorum, ama sonuçta yine de %100 garantisi yok. Yani yine de kaçırabilir. Maksat akıllarda hiçbir şüphe kalmasın.

Biliyorum, ama sonuçta yine de %100 garantisi yok. Yani yine de kaçırabilir. Maksat akıllarda hiçbir şüphe kalmasın.
Haklisiniz tabi format atmak en iyi cozum olur iciniz rahat eder ama siz antivirus koruma odaklidir diyince biz de antivirus onermeyip anti malware yazilimi onerince kafalar karismasin diye yazdim onu. 😊

Haklisiniz tabi format atmak en iyi cozum olur iciniz rahat eder ama siz antivirus koruma odaklidir diyince biz de antivirus onermeyip anti malware yazilimi onerince kafalar karismasin diye yazdim onu. 😊
"Direkt fomat onermeniz sacma." Şu satıra ithafen yazmıştım aslında. Cevapta tüm mesajı bir aldığım için karışıklık olmuş.

Antivirus onermiyor ama iste anti malware oneriyor 2 si farkli seyler.
İkisinin farklı şeyler olduğunu anlıyorum. Anti-malware'in temizlik için olduğunu söylüyorsunuz, evet. Ama kesin olarak engelleyebileceğinin garantisi yine yok. Direkt format atmak mantıklı gelmeyebilir ama bu işin adabı "bence" budur.

Bazen benim de silesim geliyor antivirüsü. Sadece defender kullanasım geliyor ama napacağımı bilemiyorum.
Sen zaten bilinçli bir kullanıcısın hocam, her halinden belli. Defender sana yeter de artar bile. Zero-day'e kurban gidecek olsan zaten öyle güzel exploit bulan adamlar güçlü antivirüsü de geçerler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı