MP4 video indirecektim ama yanlışlıkla video yerine başka bir şey indirdim. seconds.exe diye bir şey asla çalıştırmadım ama Google'dan sildim. Başka nereden silmem gerek? Şu an arkada Kaspersky tam tarama başlattım bir sıkıntı olur mu?
MP4 video indirecektim ama yanlışlıkla video yerine başka bir şey indirdim. seconds.exe diye bir şey asla çalıştırmadım ama Google'dan sildim. Başka nereden silmem gerek? Şu an arkada Kaspersky tam tarama başlattım bir sıkıntı olur mu?
Eğer programı hiç açmadıysanız sıkıntı çıkmaz, yinede her yerden silip tarama yapın. Kaspersky antivirüs olarak iyi ama emin olamazsanız eğer MalwareBytes'de güzel bir antivirüs, zamanında RAT yediğim zaman kullanmıştım, format öncesi ve format sonrasında harika iş çıkarıyor. Yinede içinizde şüphe kalmasın, çalıştırmadıysanız sıkıntı olmaz.MP4 video indirecektim ama yanlışlıkla video yerine başka bir şey indirdim. seconds.exe diye bir şey asla çalıştırmadım ama Google'dan sildim. Başka nereden silmem gerek? Şu an arkada Kaspersky tam tarama başlattım bir sıkıntı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.