Bilgisayara vurduktan sonra görüntü bozulmaları

bilal232

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2019
Mesajlar
518
Çözümler
3
Arkadaşım PC'nin ortasına vurmuş ve ardından görüntülerde renk bozulmaları kaymalar gibi şeyler meydana gelmiş sizce ne olmuş olabilir?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    21,5 KB · Görüntüleme: 115
  • Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    1,8 MB · Görüntüleme: 117
Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi kardeşim grafik Denetim Masası'ndan harici veya dahili GPU'ları devreye alarak kontrol sağlanır belki monitöre giden Flex'de de sorun olabilir. Kısaca işten anlayan biri lazım.
Tamirat olayında çoğu servis yani yetkili servis böyle onarımı yapmaz sıfırı ile değişimi yapmaya çalışır bunun nedeni ya tamir edecek alet yoktur ya da vasıflı elemanı kısaca çip lehimi yapan, düzelten devre kontrolü yapabilen düzgün bir servis bulmalı. Garantisi var ise fiziki hasarı yok ise garantiye versin vurduğunu belirtmesin belki garanti kapsamında parça değişimi veya ürün değişimi yapabilir.
 
Bende de RX 570 vardı aynısı olmuştu servise gönderdim servis ve satıcı firma değişim yapmadı şimdi uğraşıp duruyorum tüketici hakem heyetiyle benim servisim oksit bilişim ve satıcı firma da ramazan mutlu du sende ekran kartını göndermeden önce iyice düşün taşın özellikle böyle bir dönemde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı