Bilgisayarcı ile yaşadığınız bir anıyı anlatır mısınız?

Bir arkadaşım görüntü gelmiyor diye kasasını götürmüştü, adam biraz kurcalayıp ekran kartın yanmış 800₺ verirsen yenisini getirtebilirim demiş. Sorun ise ekran kartının PCI Express slotundan biraz gevşemesi. 😆
 
Harddisk mavi ekrana sebebiyet veriyordu ve götürdük, adam 1 TB hardiski çıkarıp SSD taktı(120GB), 1-2 sene sonra bana az geliyordu 120 GB SSD ve istediğimi yapamıyordum, daha sonra oda ne! adam harddiski PC'de bırakmış ve taktım çalıştı, ondan sonra 120 GB SSD'nin yanında kullanmıştım ve mavi ekran ile karşılaşmamıştım, PC 4 GB'dı ve yeni RAM almıyordum, tekrardan bilgisayarın içine harddisk için bakarken oda ne! içinde 1 adet daha 4 GB RAM buldum, fakat RAM slotu bozulduğu için kullanamamıştım.
 
Benimki bayağı güzel. Şimdi bilgisayarcıdan tam sistemini bilmiyorum fakat 8 GB bir Laptop'u 1300 TL'ye alacaktım fakat bozuktu ve yaptığında alacaktım adam sürekli bahane etti başkaları bekliyor diye falan 1 ay böyle geçti sonra zaten bende kalsın abi yeter dedim bayağı oyalamıştı ama hala aramız iyi yani GT 430 almıştım 300 TL'ye.
 
Benim eski HP laptopun chipsetinde problem vardı ısıl işlem uygulanması gerekiyordu. Götürdüm babamın bir arkadaşına adam HDD değişecek dedi 500 TL para istedi. İnternetten 250 TL'ye Patriot Burst aldım 100 TL'ye de yaptırıp sattım.
 
Bozuk laptopumu vidalamadan ve eksik vidalı göndermişti. Aşırı tilt olmuştum.
Ve BIOS pili...
 

Geri
Yukarı