Bilgisayarcı kasayı izinsiz satmaya çalıştı

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, 6-7 gün önce bilgisayarımın üzerine kahve döktüm ve bilgisayarcıya götürdüm, kazıklandım, 1. 5 bin lira paramı aldı anakart ve ekran kartının çalışmadığını söyledi ve elimdeki ekran kartını sana satarım dedi. Kasa ve içindeki parçalar burada kalacak dedik ve alacağımızı söyledik sonra kasayı geri almaya gittiğimizde vazgeçtik bana ekran kartını tamire gönderdiğini ve 15 gün sonra geleceğini söyledi, üstüne bilgim olmadan satacağını söyledi. Ben şimdi ne yapabilirim belki de tamire göndermedi bilgim olmadan sattı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimdeki ekran kartını sana satarım dedi.

Sizin kasada ne vardı size ne satmaya çalıştı?

Bana ekran kartını tamire gönderdiğini ve 15 gün sonra geleceğini söyledi, üstüne bilgim olmadan satacağını söyledi.

Size haber vermeden tamire göndermesi ayrı hata. Bu hareketten sonra gider kasamı o bakkalcıdan alırdım. Vermezse gerekirse olay çıkartın, hakkınızı arayın. Kasanızı almadan çıkmayın o bakkaldan. Size yaptığı yanlışlar iki olmuş, bu kabul edilemez.

Sizin kasada ne vardı size ne satmaya çalıştı?
Benim RX 5700 sistemli PC'm vardı bana 6500 diye ekran kartı ve bir işlemci satacağını söyledi, bunların hepsi 22 bin lira olur dedi bende o an olur dedim, sonra mantıklı düşünce 24 bin liraya daha iyi hazır sistem alırım dedim ve gerisi öyle.

Ekran kartını bana sormadan ASUS'a göndermiş ve tamir etmişler, şimdi bana gelip 3 bin lira daha ver diyor, bana sormadan gönderdin dedim, ekran kartını ve kasayı aldım, sonra veririm dedim ve çıktım şimdi karakola gidiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı