Bilgisayarcı laptopumu bozdu

berke 132435

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2021
Mesajlar
176
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
SSD veya HDD modeli
Micron 2200
11 Ağustos perşembe günü Acer Nitro 5 laptopumu Kırıkkale, merkezde aksoy bilgisayra ekranı değiştirmesi için verdim. Pil soketini çıkarıp ekranı değiştirmesini istedim ama bir şey fark etmiyor deyip ekranı soketten çıkardı yeni ekranı taktığından itibaren bilgisayar tetik almıyor. Chipsette kısa devre olduğunu düşünüyorum haklarım nedir? Ne yapmam lazım?Laptopu ona teslim ettim tanıdık bilgisayarcilara götüreceğini söyledi. Laptop çöp olursa ne yapmam lazım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlamayın ve dediklerimi sadece bir eleştiri olarak kabul edin. Bir ürün veya hizmet alırken, o ürün/hizmetin yorumlarını okumuyor musunuz? İnternete mahalle bilgisayarcısı yazsanız bilmem kaç yüz bin tane şikayet çıkacaktır. Ne gerek vardı gereksiz risk almaya? Resmi Acer servisine verseydiniz ya?

Birkaç yüz TL ucuza yaptırmak için verdiniz, şimdi daha fazla masraf çıktı. Size tavsiyem, mahalle bilgisayarcılarından uzak durun. Biraz fazla para verin yine resmi servisine yaptırın.

Soruna gelecek olursak, @thisisaristo 'nin de dediği gibi güveni kötüye kullanma diye bir kanun var. Bu kanundan yararlanabilirsiniz. Kanıtlarınız olursa süper olur.
 
Keşke teslim etmeden önce çalıştığıyla ilgili video falan çekseydin.
Bilgisayarın ekranı ufak çatladı ama gene değiştirmek istedim 3 adet kamera var ve bizi cekti ekran değişmeden önce acmistik laptopu çalışıyordu kameralara kayit yapıyordu:)

Garantisi bitmişti zaten

Eğer Acer'den izin almadan yaptıysan garanti dışı kalma şansı var.

Garantisi bitmişti zaten

Eğer Acer'den izin almadan yaptıysan garanti dışı kalma şansı var.
 
Cidden mahalle bilgisayarcısına bu adamdan fazla bilgim vardır hocam 🤣

Vatan, Teknosa'da bir şey bilmiyor. Telefon alacağım zaman A52 ile Redmi Note 10 Pro arasında kalmıştım. Abimle test etmiştik Xiaomi'lerin yazılımı detayları çok bozuyordu ve 2 yıl garsnti desteği vardı. Adam gelmiş sp 720gli A52'nin işlemcisinin (işlemci modelini söylemedi) 1 çekirdekli diğerinin ise 8 çekirdekli olduğunu söyledi. 🤣 (A52 aldım :D)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı