nuriburakkm
Hectopat
Lenovo G50-70 modeli laptopumuz vardı. Geçen hafta arıza verdi. Ben yokken de evdekiler bir bilgisayarcıya götürmüş. O da birkaç gün sonra anakartı yanmış değişmesi lazım diyerek göndermiş. Dün aynı model bir anakart buldum, laptopun anakartı nasıl sökülür diye denemek için dur şunu bir sökeyim dedim. Kapağı açmamla başımdan kaynar sular döküldü. Ramaxel marka 4 GB DDR3L RAM'im olacaktı. Seagate Thin 500 SSHD vardı. Yerine üstünde etiket bile olmayan bir HDD ve yine etiketsiz bir RAM takmış. RAM'in değiştiğini renginden anladım. Üstüne bakılırsa dandik bir şey. HDD'yi masaüstü bilgisayara takarak denedim, bilgisayar görmüyor bile! HDD çalışmıyor.
Bunu götürüp gitsek geri, ne olacak? Nasıl kanıtlayacağız ki benim 4 GB RAM 500 HDD vardı diye. Ne yapabilirim bu durumda?
Eğer sosyal ekibi tarafından sorun olmayacaksa ben o dükkanı burada ifşa etmek istiyorum.
Bunu götürüp gitsek geri, ne olacak? Nasıl kanıtlayacağız ki benim 4 GB RAM 500 HDD vardı diye. Ne yapabilirim bu durumda?
Eğer sosyal ekibi tarafından sorun olmayacaksa ben o dükkanı burada ifşa etmek istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: