44federal44
Femtopat
Bilgisayarıma format attırdım. Atan adam Windows 8.1 kurmuş ama crackle kurmuş sanırım. İndirdiği dosyalardan Trojan Win32 bulaşmış. 2-3 gün geçti öyle fark ettim. Sürekli abuk subuk hatalarla karşılaştım çünkü YouTube'da videolar sağa kayıyordu. Google veri gönderilemedi deyip bazen girmiyordu. LoL'e girerken Client siyah ekrandan çıkmıyordu. En son da Chrome'de sağ üst köşedeki 3 noktaya tıkladığımda en altta Chrome yöneticiniz tarafından yönetiliyor deyince huylandım. Kaspersky aldım 1 yıllık virüs taraması yaptırdım. Bir şeyler sildi yeniden başlattı düzeldi tüm problemler. Şimdi biraz araştırdım bu trojanı bilgileri falan ele geçirebilecek bir virüs falan diyorlar. Gerçekten öyle bir şey olabilir mi? Olursa da 2-3 gün içinde olur mu? Ya da sadece bilgisayara zarar vermek, ne bileyim bir şeyler indirebilmek, madencilik falan yapmak amaçlı bir trojan mıydı? Çünkü karşılaştığım hatalardan yola çıkarak bilgilerimi ele geçirme peşinde olsa bu şekilde sürekli bilgisayarda virüs olduğunu belli edecek şekilde hatalarla karşılaşmazdım diye tahmin ediyorum. Fikirleriniz nelerdir? Endişelenmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör: