Bilgisayarcıda haftalık 100TL'ye çalışılır mi?

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarlara çok ilgim var ve bu yaz çalışmak istiyorum. Bir bilgisayarcı ile konuştum. Haftalık 100TL veririm dedi. Sabah saat 9'dan akşam saat 7'ye kadar. Öğle arası bir saat mola var. Yemek falan hiçbir şey yok. Pazar günleri iş yok. Sizce gitmeli miyim?

Bu kadar düşük ücrete çalışılmaz. Boş vaktin çok sanırım, sana bir kız arkadaş lazım XD.

Haftalık 100 TL mi verecek? Şaka mı bu? Günlük simit poğaça falan yesen bile haftalık 50 TL gelir. Çok düşük çalışılmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarlara çok ilgim var ve bu yaz çalışmak istiyorum. Bir bilgisayarcı ile konuştum. Haftalık 100TL veririm dedi. Sabah saat 9'dan akşam saat 7'ye kadar. Öğle arası bir saat mola var. Yemek falan hiçbir şey yok. Pazar günleri iş yok. Sizce gitmeli miyim?

Çiflikte falan çalışmiyacaksın değil mi?

Bak sen herife gitme bence reis bilgisayara çok ilgin varsa editörlük falan dene derim kazancı daha iyidir en azından hayır bir de akıllı sanıyorlar kendilerini böyle teklifler verince şaka gibi ben olsam tükkanı molotofa verirdim. Şaka şaka😁😁

Tavsiyeleriniz için teşekkürler şimdi adamı arayıp gelemeyeceğim diyeceğim.

Hocam İOKBS bursu bile 470TL, 400TL'ye bildiğiniz kölelik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı