Bilgisayarcının bakım ve işletim sistemi kurulumu için istediği fiyat normal mi?

Hocam daha Key'i bile vermedi işletim sistemini kurmuş eve gidince baktım Windows bildirim modunda olduğu yazıyordu aradım tekrardan etkinleştirmediğini söyledim 1 saat içinde OEM keyini atacağım tarzında bir konuşma yaptı parayı da vermedim ne yapsam bilmiyorum.

Bence ara söyle param çıkışmadı falan keyi atmadıysa atmasın kendiniz Windows kurun hocam zor değil sadece macunun parasını 200 300 neyse verin (ki o da yüksek ihtimalle merdiven altı macun sürdü)

Tam olarak kazıklanmışsınız hocam ne kadar kaliteli termal macun kullansa da (umarım) burada fiyatı şişiren OEM key internetteki OEM keylerden 200 civarını alıp k

Bence ara söyle param çıkışmadı falan keyi atmadıysa atmasın kendiniz Windows kurun hocam zor değil sadece macunun parasını 200 300 neyse verin (ki o da yüksek ihtimalle merdiven altı macun sürdü)

Haklısınız hocam kaliteli termal macun sürdüğünü iddia ediyor hatta piyasada olmayan bir macunmuş öyle söyleyerek pazarlıyor ama OEM key dediğiniz gibi bu fiyatlara satılırken 1K kazıklanmış oldum galiba araya birilerini sokup normal fiyatına halletmeye çalışacağım.

Hocam bu fiyat imkansız yani. Kendisi üstteki arkadaşların dediği gibi sitelerdeki 50 60 liralık keylerden alıyordur. 2200 çok uçuk bir sayı.

Bir daha arayacağım hocam kendisine sorayım bir de bana da çok fazla geldi. Gelişmeleri yazarım ne dediğiyle alakalı.

Haklısınız hocam kaliteli termal macun sürdüğünü iddia ediyor hatta piyasada olmayan bir macunmuş öyle söyleyerek pazarlıyor ama OEM key dediğiniz gibi bu fiyatlara satılırken 1K kazıklanmış oldum galiba araya birilerini sokup normal fiyatına halletmeye çalışacağım.

Bir daha arayacağım hocam kendisine sorayım bir de bana da çok fazla geldi. Gelişmeleri yazarım ne dediğiyle alakalı.
Merak ettim piyasada olmayan termal macunu seyyar satıcıdan alıyor herhalde.

Diş macunu falandır piyasada plmayan ternal macun. OEM key olarak MAK key de verebilir ki bu da 10 TL. Kendisine bunları söyleyip paranızı isteyin. Vermez büyük ihtimal fakat şansınızı deneyin.

Kavga tarzında bir konuşma geçti ben bu durumlara alışık değilim falan dedi MX6 kullanıyormuş termal macun olarak lisans olarak da orijinal ve tek benim kullanacağımı bu bilginin özel olduğunu özel bir toptancısının olduğunu söyledi. Fiyatın fazla geldiğini ve detaylı olarak ne kullandığını sordum benim işçiliğimle beraber termal macun MX6, temizliği ve Windows kurulumu için 2200 TL kardeşimmm dedi sonra böyle konuşacaksan hiç atma kardeşe doğru geçiş yaptı bir ahbaplığımız olduğunu onu kırdığımı söyleyip yüzüme kapattı.

Kavga tarzında bir konuşma geçti ben bu durumlara alışık değilim falan dedi MX6 kullanıyormuş termal macun olarak lisans olarak da orijinal ve tek benim kullanacağımı bu bilginin özel olduğunu özel bir toptancısının olduğunu söyledi. Fiyatın fazla geldiğini ve detaylı olarak ne kullandığını sordum benim işçiliğimle beraber termal macun MX6, temizliği ve Windows kurulumu için 2200 TL kardeşimmm dedi sonra böyle konuşacaksan hiç atma kardeşe doğru geçiş yaptı bir ahbaplığımız olduğunu onu kırdığımı söyleyip yüzüme kapattı.

Keyi verdiğinde beni etiketler misiniz?

Tamam etiketleyeceğim bir önceki gidişimde her şeyi bedava yapmıştı bilgisayarımı toplamıştı kurulumunu yapmıştı onun acısını çıkarıyor galiba onu da yüzüme vurdu neden yüzüme vuruyorsun o zaman ısrarla ücret almadıysan o da garip şimdi bu olay başka o olay başka burada bir gariplik var diyorum yanlış anlıyor söyle o zaman açık açık ne kadar tuttuğunu ya da öncekinden ücret almadım onun için böyle bir şey istiyorum de vereyim.

MAK key verdi bu arada hocam bugünde sapasağlam PSU cızırdama yapmaya başladı adam zarar üstüne zarara soktu beni beddua edilecek insan gerçekten mavi ekran veriyor ve oyunlarda inanılmaz FPS düşmesi var ekran kartı ve işlemcinin MHz'leri sıfırlanıyor devamlı güçte problem var

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı