Bilgisayarda KMSpico kurulu olup olmadığını anlama

Killerby34

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, bilgisayarı kurmak için bilgisayarcıya götürdük. PC geldiğinde ben bir C, D disklerine falan baktım ve şöyle bir RAR dosyası vardı: "kmspico_şifre_indir.vip". Böyle bir dosya vardı, ben de bu KMSpico'yu kurup kurmadığnı merak ediyorum. Gördüğüm kadarıyla KMSpico kötü amaçlı bir yazılım. Bunun bilgisayarıma kurulup kurulmadığnı nasıl anlayabilirim?

Bilgisayarınız etkinleştirilmiş vaziyette mi? Ürün etkinleştirmesini siz yapmadıysanız, götürdüğünüz bilgisayarcının yaptığını hiç sanmam. (lisans koduyla elbette.) Kısaca KMSpico ile aktifleştirmiştir. (cracklemiştir desek daha doğru.)

Hayır değil.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr -dli komutunu giriniz. Sonra ekran görüntüsü atınız.

Evet etkinleştirme türü KMS yazıyor büyük ihtimal kurmuş bundan formatla kurtabilir miyim?

Ekran görüntüsü 2021-04-26 133629.jpg

Ekran görüntüsü 2021-04-26 133629.jpg

Ekran görüntüsü 2021-04-26 133629.jpg Hocam ben yaptımda bu nedir.

Hocam ben de CMD ile etkinleştirmiştim bende de 7.06.2021'de bitecek diyor. Bir sıkıntı var mıdır?
Evet var hocam. Korsan etkinleştirme yapılmış.

Ama ben bu bilgisayarı bilgisayarcıdan aldım.
Bilgisayarcı korsan kurmuş olamaz mı hocam? Orijinal lisansların süresi yoktur. Kalıcı olurlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı