Ali bayrak11
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar başlık olarak tam bulamadım ama ben bir dosya indirdim maalesef virüsmüş. Ama öyle böyle virüs değil direkt Google'yi açıp Gmail'ime giriyor kapatıyorum. Tekrar tekrar açıyor. Avast antivirüsü açıyorum kendisi kapatıyor. Neyse Görev Yöneticisi'ni açtım Allah'tan orayı kapatamıyor direk durdurdum yabancı çalışan programları, sonra ben Avast'ı çalıştırdım güvenlik duvarı vs. her şey kapalıydı onların hepsini açtım tarama yaptım adını unuttuğum iki program şüpheli bulundu onları sildim sonra benim instengram hesabım vs. kayıtlı olunca windowsuma onlar da hemen Elon Musk Ethereum gibi paylaşım yapmaya başlamış. Hesabımdan herkesi çıkardım şifremi değiştirdim falan filan çalınma olayını hallettim. Tüm Gmail'lerden taram geçmişlerini vs. her şeyi çıkardım virüs olayını çözdüm dosyalarda ne var ne yok sildim virüs tamamen yok olsun diye bayağı şey sildim ama appdatadan her şeyi Windows bilmem ne yazan şüpheli gelen bazı şeyleri sildim ama kaldırdığım şeyler öyle böyle yer kaplamıyordu. Bir dosyaya göre bence gayet büyük 7GB dosya sildim sanırım az fazla kaçırmışım sildiğim şeyleri PC'yi yeniden başlattığımda bazı programlar beyaz olarak görünüyordu o beyaz olarak görünenlerin çoğunu appdatada silerken gördüm ki appdatada 5GB dosya sildim toplamda... Discord, tlaunchr gibi programlar beyaz olarak görünüyordu. Açmaya çalıştığımda installation hatası alıyordum dosyalarını hepsinin her yerden silip tekrar kurdum fakat her yüklediğimde aynı hatayı alıyordum. Çözümü nedir acaba? Az ucun oldu konu ama kusra bakmayın. Windows X basıp dosyaları denetledim yeniden başlattım. Sorun yok diyor ama hala açılmıyor bazı programlar, ve masaüstüne ve dosyalara program taşıyamıyorum hata veriyor, bu dosyaları denetleyen uygulama flan yok mudur?