Bilgisayarda yaptığın en çılgın şey

P5G41TM-LX anakartımla E7500 işlemciye overclock yaparken, kuzey köprüsünü yakmak oldu. :D

Bir de DVD'ye veri yazarken, bilgisayar kilitlendi ve kasanın dvd okuyucusu takmak için ayrılmış olan 2. bölüme yumruk salladım ve o kısım yamuldu. :( -bu arada eski kasada :D-

Son düzenleme:
500 liralık kulaklığın üstüne maden suyu döktüm. O an hissettiğim duygu tarif edilemez. Üstüne bir de kulaklığı söktüm saç kurutma makinasıyla kuruttum. Nedense hiç birşey olmadı, hâlâ taş gibi.

Bir tane daha veletler için oyun cracklerinin içine entegre bir virüs yapayım dedim. Oyunu çalıştırınca o da çalışsın istedim. Virüs kodları şöyleydi:

Echo ON

Echo Simdi isin bitti.

TASKKILL explorer.exe
TASKKILL winlogon.exe

buradan sonra diski silmek vardı. Kendimde test ediyordum. -diskpart ile- Daha sonra boş bir bölüm seçtim ve yanlışlıkla tüm D: sürücüsünü sildim -1TB lik bölüm gitti.- :(

Nasıl oldu bilmiyorum ama çözümü de bilmiyorum. Her neyse bir dosyayı Paint ile açtım yanlışlıkla. Ondan sonra olan oldu. Aklınıza gelecek bütün dosyalar Paint oldu. Hiçbir şey açılmıyor. Sonra nasıl olduysa düzeltmiştim. Bazı forumlarda çözümü vardı öyle deneye deneye yapıyordum :D Kaç saat uğraşmıştım ya :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı