Bilgisayarda yeşil ekran ve donma sorunu

HogNose

Hectopat
Merhaba bilgisayarımda uzun süredir bulunan bir sorun hakkında danışıcaktım. Bilgisayarım kendi kafasına göre bazen açıldıktan 1 dk sonra veya 10 saat sonra ne zaman olacağı belli olmuyor bir anda yeşil ekran veriyor ve 1-2 sn sonra sesler donuyor, bilgisayar donuyor. Kez tamire verdim kimse çözemedi proble mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arama - olay görüntüleyicisi - windows günlükleri - uygulama ya girip olayın yaşandığı zamanın ekran fotoğrafını alın. Aynısını uygulama yerine sisteme girerek de yapın ve buraya atın. Olayın yaşandığı saate gittiğinizden emin olun.
dün gece 2.17 de oldu

Dosya Ekleri

• Adsızsa.png
    Adsızsa.png
    5,3 KB · Görüntüleme: 98
  • s.png
    s.png
    5,5 KB · Görüntüleme: 93
minidump boş ve mavi ekran yemiyorum yeşil ekran yiyorum
Sürücü değiştirin. DDU ile kaldırın mevcut sürücüyü. Bir önceki veya güncel değilse güncel sürücüyü yükleyip deneyin. Sonuç elde edemezseniz ekran kartını başka bir sistemde deneyin. Aynı zamanda sizde işlemci üzerinden görüntü almaya çalışım ve test edin herhangi bir yeşil ekran gelecek mi diye.

Şayet ekran kartınız diğer sistemde de yeşil ekran verirse arıza yapmış demektir.

Aynı sorunu bugün bende yaşadım hocam. Sorunu çözebildinizmi ?

Sistemim AMD ryzen 3700
Asus tuf wifi anakart
Corsair 3600 MHz ram
Gigabyte 5700xt ekran kartı
Kingston M2 SSD.
Sorunu çözebildinizmi mi hocam ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı