3 337937 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 221 2 Şubat 2022 #1 Resimde görüldüğü gibi tüm dosyalarımın sonuna .bbbe uzantısı geldi ne yapmalıyım?
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Şubat 2022 #11 Killerby34 dedi: 1 hafta sonra kurtarabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. 3-5 farklı program denedim. Dosya uzantılarını değiştirdim. Olmadı. Ya ben çözümü bulamadım ya da yok. Artı -1 Eksi
Killerby34 dedi: 1 hafta sonra kurtarabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. 3-5 farklı program denedim. Dosya uzantılarını değiştirdim. Olmadı. Ya ben çözümü bulamadım ya da yok.
Mert Kaleli Zeptopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 19 Yer Technopat Sosyal 2 Şubat 2022 #12 Ashes dedi: Bu bana da olmuştu ve tüm çocukluk fotoğraflarım gitti. Virüsü temizlesen bile dosyaları kurtaramıyorsun. 1 hafta uğraşmıştım. Genişletmek için tıkla... Bana da aynısı oldu o yüzden fotoğrafları masaüstünde bulundurmuyorum. Artı -1 Eksi
Ashes dedi: Bu bana da olmuştu ve tüm çocukluk fotoğraflarım gitti. Virüsü temizlesen bile dosyaları kurtaramıyorsun. 1 hafta uğraşmıştım. Genişletmek için tıkla... Bana da aynısı oldu o yüzden fotoğrafları masaüstünde bulundurmuyorum.
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #13 Bilinmedik sitelerden, bilinmedik dosyalar indirirseniz olacağı buydu. Malwarebytes ile bir taratın isterseniz. Artı -1 Eksi
Bilinmedik sitelerden, bilinmedik dosyalar indirirseniz olacağı buydu. Malwarebytes ile bir taratın isterseniz.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.391 Çözümler 70 Yer Istanbul 2 Şubat 2022 #14 Mert Kaleli dedi: Bana da aynısı oldu o yüzden fotoğrafları masaüstünde bulundurmuyorum. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafları nerede bulundurduğunuzun bir önemi yok. Sistem geneline virüs bulaşıyor. Artı -1 Eksi
Mert Kaleli dedi: Bana da aynısı oldu o yüzden fotoğrafları masaüstünde bulundurmuyorum. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafları nerede bulundurduğunuzun bir önemi yok. Sistem geneline virüs bulaşıyor.
Mert Kaleli Zeptopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 19 Yer Technopat Sosyal 2 Şubat 2022 #15 V. Scaletta dedi: Fotoğrafları nerede bulundurduğunuzun bir önemi yok. Sistem geneline virüs bulaşıyor. Genişletmek için tıkla... Bendeki virüs sadece masaüstündeki dosyaları sildi. Benzer bir olay daha yaşarım diye flash bellekte bulunduruyorum. Artı -1 Eksi
V. Scaletta dedi: Fotoğrafları nerede bulundurduğunuzun bir önemi yok. Sistem geneline virüs bulaşıyor. Genişletmek için tıkla... Bendeki virüs sadece masaüstündeki dosyaları sildi. Benzer bir olay daha yaşarım diye flash bellekte bulunduruyorum.
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #16 Başlıkta görünce yenilik zannettim. Artı -1 Eksi
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.918 Makaleler 21 Çözümler 30 2 Şubat 2022 #17 Bir arkadaşımda .bbbw virüsünü yedi. Şu an onunla uğraşıyorum. Uyguladığım şeyler. MW indir ve kur. HitmanPRO indir kurma. Emsisoft Emergency Kit indir kurma. Güvenli moda geç. Sırasıyla hepsiyle tarat ve virüsten kurtul. Artı 0 Eksi
Bir arkadaşımda .bbbw virüsünü yedi. Şu an onunla uğraşıyorum. Uyguladığım şeyler. MW indir ve kur. HitmanPRO indir kurma. Emsisoft Emergency Kit indir kurma. Güvenli moda geç. Sırasıyla hepsiyle tarat ve virüsten kurtul.
KS KS 3 337937 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 221 3 Şubat 2022 #18 naberinnaberi dedi: Fidye virüsü sanırım ve aşağıda gördüğüm kadarıyla korsan bir şey indiriyorsunuz gibime geldi. Genişletmek için tıkla... naberinnaberi dedi: Fidye virüsü sanırım ve aşağıda gördüğüm kadarıyla korsan bir şey indiriyorsunuz gibime geldi. Genişletmek için tıkla... Korsan bizim işimiz ayıp ediyosunuz. Bende korsan oyun koleksiyonu var. 279508 dedi: Korsan yazılım kullanmanın sonucu. Genişletmek için tıkla... +999 Artı 0 Eksi
naberinnaberi dedi: Fidye virüsü sanırım ve aşağıda gördüğüm kadarıyla korsan bir şey indiriyorsunuz gibime geldi. Genişletmek için tıkla... naberinnaberi dedi: Fidye virüsü sanırım ve aşağıda gördüğüm kadarıyla korsan bir şey indiriyorsunuz gibime geldi. Genişletmek için tıkla... Korsan bizim işimiz ayıp ediyosunuz. Bende korsan oyun koleksiyonu var. 279508 dedi: Korsan yazılım kullanmanın sonucu. Genişletmek için tıkla... +999
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.391 Çözümler 70 Yer Istanbul 3 Şubat 2022 #19 337937 dedi: Korsan bizim işimiz ayıp ediyosunuz. Bende korsan oyun koleksiyonu var. +999 Genişletmek için tıkla... Artı 1 Eksi
337937 dedi: Korsan bizim işimiz ayıp ediyosunuz. Bende korsan oyun koleksiyonu var. +999 Genişletmek için tıkla...
KS KS 3 337937 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 221 3 Şubat 2022 #20 Hallettim işi Malwarebytes ile taratıp tüm virüsleri sildim. Şifrelenmiş dosyaları da sildim sonra korsana devamke yaptm. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2022 Artı 1 Eksi
Hallettim işi Malwarebytes ile taratıp tüm virüsleri sildim. Şifrelenmiş dosyaları da sildim sonra korsana devamke yaptm.