Bilgisayardaki virüs nasıl kaldırılır?

Monkey D. Xebec

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Yanlış bir dosyayı aktifleştirmem sonucu bilgisayara virüs girdi. Mesela bilgisayarımda açık olan Instagram hesabıma girip post atmış. Kaspersky yeter mi virüsü kaldırmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky ve Malwarebytes ile güvenli modda tam tarama gerçekleştirin. Taramada çıkan virüsleri sildikten sonra tüm hesaplarınızın şifresini değiştirip 2 adımlı doğrulama ekleyin.
Virüs silinmeden şifrelerinizi değiştirmeyin.

Kaspersky ve Malwarebytes ile güvenli modda tam tarama gerçekleştirin. Taramada çıkan virüsleri sildikten sonra tüm hesaplarınızın şifresini değiştirip 2 adımlı doğrulama ekleyin.
Virüs silinmeden şifrelerinizi değiştirmeyin.
Bilgisayarımdan tüm hesaplarımdan çıktım. Daha sonra da telefonumdan doğrulama ve şifre değişikliği yaptım. Teşekkürler hocam size de.

Bilgisayarımdan tüm hesaplarımdan çıktım. Daha sonra da telefonumdan doğrulama ve şifre değişikliği yaptım. Teşekkürler hocam size de.

Malwarebytes bilgisayardaki virüsleri silmek için, Kaspersky ise anlık koruma için iyiler. MB ile virüsleri temizleyin ve Kaspersky ile yine aynı şeyi yaşamamak için korunun. İyi sosyaller.

Malwarebytes bilgisayardaki virüsleri silmek için, Kaspersky ise anlık koruma için iyiler. MB ile virüsleri temizleyin ve Kaspersky ile yine aynı şeyi yaşamamak için korunun. İyi sosyaller.

Evet doğru Malwarebytes taramada daha iyi, Kaspersky'da anlık koruma da daha iyi fakat, Malwarebytes'in bulamayıp Kaspersky'in bulabildiği virüslerde oluyor (tam terside olabilir) bu yüzden ikisiylede tarama yapılması daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı