Bilgisayardan IPhone'a virüs bulaşabilir mi?

Ayarlardan sifirlayinca gider değil mi? Ama cihaz 2 saniye içinde ısınmaya başlıyor virüs müdür?

Hava sıcak sizin don atletle yandığınız havada telefonun ısınması çok normal güneşten uzak tutun mümkünse bir süre kapalı durup dinlensin telefon gölgede.

Telefona Jailbreak atmadıysan başın ağrımaz diye düşünüyorum. Zaten IPhone'larda sadece Apple'ın izin verdiği şeyleri yapabilirsin. Virüs bulaşması ya da virüsü bulaştırmak zor.

Hava sıcak sizin don atletle yandığınız havada telefonun ısınması çok normal güneşten uzak tutun mümkünse bir süre kapalı durup dinlensin telefon gölgede.

Hocam şu an bile sicak gölge ama şarjı neden hızlı azalıyor bilemedim 5 dk içinde %4 azaldı ve sıfırlamadan önce pil sağlığı 96 idi şimdi 99.

Telefona Jailbreak atmadıysan başın ağrımaz diye düşünüyorum. Zaten IPhone'larda sadece Apple'ın izin verdiği şeyleri yapabilirsin. Virüs bulaşması ya da virüsü bulaştırmak zor.

Ama ben virüslü bir bilgisayardan yüklediğim için telefonu 2.el olarak aldım önceki sahibi yapmışa.

Ama ben virüslü bir bilgisayardan yüklediğim için telefonu 2.el olarak aldım önceki sahibi yapmışa.
Önceki sahibi jailbreak atıp atmadığını anlamak için telefonda Cydia isimli bir uygulama var mı. Ona bakmak lazım. Zaten en büyük sorun İşletim sistemlerinin farklı olması. Biri Ios diğeri Windows.

Olduğunu nasıl anlayabilirim?

iPhone çok sağlam bir güvenliğe sahip.
IPhone'a sızmak çok zor bu yüzden hacklenmiş olacağınızı sanmıyorum, hacklenseniz bile maximum ekrana reklam falan çıkartabilir ya da performansı düşürebilir ötesini yapması imkansız.

(Geçen yıl abimin telefonuna sızmaya çalışmıştım ve kesin olarak söyleyebilirimki arkasında hükümet desteği olmayan biri istediği kadar uğraşsın kıramaz o güvenlik sistemini)
Peki ya hocam dahili hafızaya yani kısaca telefonun komple içine işleyecek büyük bir virüs varsa yeni yazılım yükleyerek virüssüz bilgisayardan kurtulur muyum?

Değil iOS Android'de bile bunu yapmak aşırı zor.
IOS'ta dediğiniz şey imkansız.

Dediğiniz şeyin Windows'tan IOS'a yapılması çok zor.
Ama komşunuzun bilgisayarı Apple ise olabilir öteki türlü olamaz.
Ayrıca size tavsiyem boş zamanlarınızda yazılım, hack vb şeylerle ilgili bilgi edinin yoksa koca forum sizin "hacklendim mi?" sorularınız ile dolacak 😃😅.
Ayrıca şuna açıklık getireyim:
iOS cihazlar virüse karşı en korunaklı cihazlardır ve hacklenmeleri imkansıza yakındır.

Eğer bu cihazı biri hacklemiş ve virüsü cihaza gömmüş ise , evdeki fön makinesinden fırına kadar elektrik ile çalışan her şeyi balyoz ile toz haline getirip kendinizi ölmüş olarak gösterip dünyanı öteki ucundaki bir ülkenin haritada bile gözükmeyen bir bölgesine yerleşmenizi tavsiye ederim.
iOS bir cihazı hackleyen birinden anca böyle kurtulursunuz 😂😂😂.

Umarım anlatabilmişimdir elinizdeki cihazın hacklenmesinin ve virüsün kendini dahili depolamaya gömmesinin ne kadar imkansız bir şey olduğunu .😃

Son düzenleme:
iPhone çok sağlam bir güvenliğe sahip.
IPhone'a sızmak çok zor bu yüzden hacklenmiş olacağınızı sanmıyorum, hacklenseniz bile maximum ekrana reklam falan çıkartabilir ya da performansı düşürebilir ötesini yapması imkansız.

(Geçen yıl abimin telefonuna sızmaya çalışmıştım ve kesin olarak söyleyebilirimki arkasında hükümet desteği olmayan biri istediği kadar uğraşsın kıramaz o güvenlik sistemini)

Değil iOS Android'de bile bunu yapmak aşırı zor.
IOS'ta dediğiniz şey imkansız.

Dediğiniz şeyin Windows'tan IOS'a yapılması çok zor.
Ama komşunuzun bilgisayarı Apple ise olabilir öteki türlü olamaz.
Ayrıca size tavsiyem boş zamanlarınızda yazılım, hack vb şeylerle ilgili bilgi edinin yoksa koca forum sizin "hacklendim mi?" sorularınız ile dolacak 😃😅.
Ayrıca şuna açıklık getireyim:
iOS cihazlar virüse karşı en korunaklı cihazlardır ve hacklenmeleri imkansıza yakındır.

Eğer bu cihazı biri hacklemiş ve virüsü cihaza gömmüş ise, evdeki fön makinesinden fırına kadar elektrik ile çalışan her şeyi balyoz ile toz haline getirip kendinizi ölmüş olarak gösterip dünyanı öteki ucundaki bir ülkenin haritada bile gözükmeyen bir bölgesine yerleşmenizi tavsiye ederim.
iOS bir cihazı hackleyen birinden anca böyle kurtulursunuz 😂😂😂.

Umarım anlatabilmişimdir elinizdeki cihazın hacklenmesinin ve virüsün kendini dahili depolamaya gömmesinin ne kadar imkansız bir şey olduğunu.😃

Hocam ayıp olmasın ama bir sorum daha var cihazin replika sahte olduğunu nasıl ogrenebilirim Android falan yüklüyse aynı işletim sistemi benzetebilmek için geri yükle komutu çalıştığında tema değişimi olabilir mi iTunes üzerinden böyle bir sahte a kalite bir sahte iPhone olduğunu nasıl anlayabilirim ben cihaza iOS 15 kurdum fakat ayarlar iOS 15 değil iOS 14 yani sahte iPhone olma ihtimali var mıdır hocam ve iTunes üzerinden geri yükle yaparak iOS 14 kurdum ama ya temaysa ya androidise telefon kurulum ekrainda 4 dakikada %5 azalıyor ve saniyeler içinde ısınmaya başlıyor ve bazen kamerayı açtigimda sağ üste turuncu bir şey çıkıyordu ses kullaniliyor diye bazen o cikmiyor acaba neden? Cihaz sahte mi ITunes'dan yazılım yuklemeden önce pil sağlığı 96 idi şimdi baktığımda 99 yazıyor.

Hocam ayıp olmasın ama bir sorum daha var cihazin replika sahte olduğunu nasıl ogrenebilirim Android falan yüklüyse aynı işletim sistemi benzetebilmek için geri yükle komutu çalıştığında tema değişimi olabilir mi iTunes üzerinden böyle bir sahte a kalite bir sahte iPhone olduğunu nasıl anlayabilirim ben cihaza iOS 15 kurdum fakat ayarlar iOS 15 değil iOS 14 yani sahte iPhone olma ihtimali var mıdır hocam ve iTunes üzerinden geri yükle yaparak iOS 14 kurdum ama ya temaysa ya androidise telefon kurulum ekrainda 4 dakikada %5 azalıyor ve saniyeler içinde ısınmaya başlıyor ve bazen kamerayı açtigimda sağ üste turuncu bir şey çıkıyordu ses kullaniliyor diye bazen o cikmiyor acaba neden? Cihaz sahte mi ITunes'dan yazılım yuklemeden önce pil sağlığı 96 idi şimdi baktığımda 99 yazıyor.

Psikolojik tamamen :D.
Pil sağlığının artması ise yazılımın sıfırlanmasından kaynaklı.
Pil sağlığı sistemi bataryanın dayanma süresini ölçerek veri toplayarak gösterir pil sağlığı yüzdesini tahmini 2-3 haftaya doğru pil sağlığını gösterir.

Ayrıca çakma olsa daha telefonu aldığınız ilk 1 saat içinde anlardınız bu 1.

Çakma olsaydı ayrıca iTunes aracılığı ile yazılım atamazdınız, Odin vb programlar ile root atıp TWRP ile ROM kurmanız gerekirdi bu 2.

Varsayalım cihaz çakma satan kişide size satmadan önce root attı.
O zamanda iTunes üzerinden yine atamazdınız yazılım çünkü TWRP isterdi telefon.

Ayrıca elinizdeki telefonun sadece kamera lensi çakma iPhone SElerden daha pahalı bunu hatırlatayım 🤭.
Bu yüzden kamerayı açtığınız an anlardınız çakma olduğunu.

Kısa özet:
Cihaz çakma değil.
Hacklenmediniz.
Bahsettiğiniz normal mi dediğiniz şeyler gayet normal.
Havalar sağ olsun benim kendi telefonum bile klimalı odada boşta 37 derece
Çalışıyor 😂
Not: Apple marka olmayan bir cihaza hiçbir şekilde iTunes ya da başka bir yol aracılığı ile iOS işletim sistemi K-U-R-U-L-A-M-A-Z.
Bu da aklınızda olsun 🤗

Pil sağlığı sistemi bataryanın dayanma süresini ölçerek veri toplayarak gösterir pil sağlığı yüzdesini tahmini 2-3 haftaya doğru pil sağlığını gösterir.

Çakma olsaydı ayrıca iTunes aracılığı ile yazılım atamazdınız, Odin vb programlar ile root atıp TWRP ile ROM kurmanız gerekirdi bu 2.

Ayrıca elinizdeki telefonun sadece kamera lensi çakma iPhone selerden daha pahalı bunu hatırlatayım 🤭.

Kısa özet:
Cihaz çakma değil.
Hacklenmediniz.
Havalar sağ olsun benim kendi telefonum bile klimalı odada boşta 37 derece.
Çalışıyor 😂
Not: Apple marka olmayan bir cihaza hiçbir şekilde ITunes'ya da başka bir yol aracılığı ile iOS işletim sistemi k-u-r-u-l-a-M-A-Z.
Bu da aklınızda olsun 🤗

Kamera lensi çakma derken? Arada bir karıncalı çekiyor özellikle gece.

Ayrıca elinizdeki telefonun sadece kamera lensi çakma iPhone selerden daha pahalı bunu hatırlatayım 🤭.
Bu yüzden kamerayı açtığınız an anlardınız çakma.

Burayı tam anlayamadım her şey orijinal sadece kameramı sahte telefon orijinal anakartin sahte olma ihtimali var mı? Ve bazen cihazda uykuya alınca animasyon olmuyor.

Kısa özet:
Cihaz çakma değil.
Hacklenmediniz.
Çalışıyor 😂
Not: Apple marka olmayan bir cihaza hiçbir şekilde ITunes'ya da başka bir yol aracılığı ile iOS işletim sistemi k-u-r-u-l-a-M-A-Z.
Bu da aklınızda olsun 🤗

Hocam bir de parmak izi okuturken böyle oluyor arada bazen tamamlandı diyor diğer yazılımda böyle bir şey yoktu sahtemi acaba.
F81E1E4D-E341-4DC0-AE54-51CB8820FC9D.png

Olduğu zaman parmak izimi yanlış okuyor yeniden deneyin diyor
926F312D-3327-4602-A723-05672C57E13A.png

Önceki sürümde böyle şeyler az oluyordu sahte midir?
Ve hocam bazı yerler İngilizce.
Ve bulanık arka plan böyle biraz kötü gözüküyor.

C8B462B2-7BB8-407B-97CD-287AC3D82B9F.jpeg

Mesela hocam arka bulanıklık biraz kalitesiz gibi gözüküyor sahte midir?
7EEE9138-F9C1-4985-B20B-5D188ECDED09.png

İngilizce olan yer bir de discorddada birkaç yer İngilizce sahte midir hocam. D89BA310-E65F-45F3-B7A8-81CE203CD12D.jpeg
Ve hocam settings yazınca ayarlar çıkıyor ama Türkçe bu çıkmaması lazım değil mi hocam sahtemi ne olur cevap verin. DD0DABDF-31C4-4821-A5D6-8E917B0A0A96.png
Ve hocam adım atmamama rağmen adım attığımı sayıyor.
Hocam deminde Safari'de Technopat açılmadı diğer siteler hep açıldı ama Technopat açılmadı başka telefonda açıldı sonra tekrar iPhone SEden denedim açıldı.
Aynı şekilde burasıda kalitesiz bulanık.
2994BCCC-4E34-44A3-A802-BE4AA24C5231.png

Bir de hocam bazı Safari'den girdiğimde emojiler yarım gözüküyor.
A117436D-0437-4602-8A41-C7C74FF85C43.jpeg

Kısa özet:
Cihaz çakma değil.
Hacklenmediniz.
Çalışıyor 😂
Bu da aklınızda olsun 🤗

Mesela hocam bakın kenarda sağ üstte kulanılıyor işareti çıkmıyor kilit ekranında.
9B637D27-B8CD-44F1-81E6-A495A767E38C.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı