iPhone çok sağlam bir güvenliğe sahip.
IPhone'a sızmak çok zor bu yüzden hacklenmiş olacağınızı sanmıyorum, hacklenseniz bile maximum ekrana reklam falan çıkartabilir ya da performansı düşürebilir ötesini yapması imkansız.
(Geçen yıl abimin telefonuna sızmaya çalışmıştım ve kesin olarak söyleyebilirimki arkasında hükümet desteği olmayan biri istediği kadar uğraşsın kıramaz o güvenlik sistemini)
Değil iOS Android'de bile bunu yapmak aşırı zor.
IOS'ta dediğiniz şey imkansız.
Dediğiniz şeyin Windows'tan IOS'a yapılması çok zor.
Ama komşunuzun bilgisayarı Apple ise olabilir öteki türlü olamaz.
Ayrıca size tavsiyem boş zamanlarınızda yazılım, hack vb şeylerle ilgili bilgi edinin yoksa koca forum sizin "hacklendim mi?" sorularınız ile dolacak

.
Ayrıca şuna açıklık getireyim:
iOS cihazlar virüse karşı en korunaklı cihazlardır ve hacklenmeleri imkansıza yakındır.
Eğer bu cihazı biri hacklemiş ve virüsü cihaza gömmüş ise, evdeki fön makinesinden fırına kadar elektrik ile çalışan her şeyi balyoz ile toz haline getirip kendinizi ölmüş olarak gösterip dünyanı öteki ucundaki bir ülkenin haritada bile gözükmeyen bir bölgesine yerleşmenizi tavsiye ederim.
iOS bir cihazı hackleyen birinden anca böyle kurtulursunuz

.
Umarım anlatabilmişimdir elinizdeki cihazın hacklenmesinin ve virüsün kendini dahili depolamaya gömmesinin ne kadar imkansız bir şey olduğunu.