Bilgisayardan IPhone'a virüs bulaşabilir mi?

Sonuç olarak telefon orijinal mi? Hocam bir de Spotify dinlerken birdenbire ses gitti kapatıp açınca düzeldi hack mi?

Bu sorunuza son cevabım, dahada cevap vermeyeceğim.

Ayrıca şuna açıklık getireyim:
iOS cihazlar virüse karşı en korunaklı cihazlardır ve hacklenmeleri imkansıza yakındır.

Eğer bu cihazı biri hacklemiş ve virüsü cihaza gömmüş ise, evdeki fön makinesinden fırına kadar elektrik ile çalışan her şeyi balyoz ile toz haline getirip kendinizi ölmüş olarak gösterip dünyanı öteki ucundaki bir ülkenin haritada bile gözükmeyen bir bölgesine yerleşmenizi tavsiye ederim.
iOS bir cihazı hackleyen birinden anca böyle kurtulursunuz 😂😂😂.

Umarım anlatabilmişimdir elinizdeki cihazın hacklenmesinin ve virüsün kendini dahili depolamaya gömmesinin ne kadar imkansız bir şey olduğunu.😃

Dahada cevap yok çünkü saçma sapan şeylerle alakalı sorular soruyorsunuz.
Cihaza Kaspersky ve ESET kurun, gerisinde rahat rahat kullanın cumhurbaşkanının öz kızı falan olmadığınıza göre kimse sizi hacklemek için gecesini gündüzüne katıp günlerce, haftalarca uğraşmaz. 😠

Bu sorunuza son cevabım, daha da cevap vermeyeceğim.

Dahada cevap yok çünkü saçma sapan şeylerle alakalı sorular soruyorsunuz.
Cihaza Kaspersky ve ESET kurun, gerisinde rahat rahat kullanın cumhurbaşkanının öz kızı falan olmadığınıza göre kimse sizi hacklemek için gecesini gündüzüne katıp günlerce, haftalarca uğraşmaz. 😠

Yok hocam orijinal mi son sorum.

IPhone'un hacklenmesi mümkün değil gibi bir şey. Takviminizi kontrol edin ve ayarlardan gizliliğe bakın. Başka yardımlar istiyorsanız Apple'ın forumu vardı sanırım oraya yazabilirsiniz. Ben olsam emin olmak için içerikleri ve ayarları sıfırlardım. Zaten 8 yıldır iPhone kullanıyorum. Maç izlerken bir sürü POP-up çıktığı için ne olur ne olmaz arada sıfırlıyorum (çok sık değil).

IPhone'un hacklenmesi mümkün değil gibi bir şey. Takviminizi kontrol edin ve ayarlardan gizliliğe bakın. Başka yardımlar istiyorsanız Apple'ın forumu vardı sanırım oraya yazabilirsiniz. Ben olsam emin olmak için içerikleri ve ayarları sıfırlardım. Zaten 8 yıldır iPhone kullanıyorum. Maç izlerken bir sürü POP-up çıktığı için ne olur ne olmaz arada sıfırlıyorum (çok sık değil).

Dünden beri ilk cümleyi anlatmaya çalışıyorum konu sahibine 😅

Bulaşması için, virüsün, iOS işletim sistemine özel yazılmış olması gerekir.
Windows ve iOS işletim sistemlerinin, dosya sistemleri farklı. Yani Windows'ta program ".exe" uzantılı ise iOS'ta bu farklı. Uzantı ismini hatırlamıyorum.

Bulaşması için, virüsün, iOS işletim sistemine özel yazılmış olması gerekir.
Windows ve iOS işletim sistemlerinin, dosya sistemleri farklı. Yani Windows'ta program ".exe" uzantılı ise IOS'ta bu farklı. Uzantı ismini hatırlamıyorum.

IOS'a özel yazılmış olsa bile en fazla o takvim virüsünü yapabiliyorlar.
Kendim daha önce direk iPhone 7'yi bilgisayara bağlayıp sızmayı denemiştim.
Kabaca 2-3 ay harcamak gerekiyor telefona sızabilmek için.
(Her türlü anroid cihaza sızmış biriyimdir ve cidden şunu söyleyebilirim IOS'u hackleyecek kişi inanılmaz ötesi bir yazılım bilgisi ve kaynağa sahiptir.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı