Bilgisayardan virüs yüzünden uzaklaşmak

RAT silindiğinde tekrar bilgisayarıma bağlanma gibi bir şansı var mı acaba? Modem gibi herhangi bir şey üzerinden?
Rat sahibi seni unutmuş zaten, bir daha bağlanamaz. Bağlanır da ama statik ipv6 ip halen aynı ise kişi açık port arar ama sanmıyorum sanırım ipv4 dinamik kullanıyorsunuz.

Öyle bir teknoloji varsa bana da söyle. Arkadaşım nereden uyduruyorsun bunu. Modemlerin içinde işletim sistemimi yüklü bulaşabilecek?

Affedersin sadece çok gerildiğim için birçok şey düşünüyorum ve bu konular hakkında bir bilgim yok.

RAT sahibi seni unutmuş zaten, bir daha bağlanamaz. Bağlanır da ama statik IPv6 IP halen aynı ise kişi açık port arar ama sanmıyorum sanırım IPv4 dinamik kullanıyorsunuz.

Bunu nasıl öğrenebilirim acaba?

Affedersin sadece çok gerildiğim için birçok şey düşünüyorum ve bu konular hakkında bir bilgim yok.
Bilgi edinmeni tavsiye ederiz. Siber güvenliğin temelini öğrenebilirsin.

RAT sahibi seni unutmuş zaten, bir daha bağlanamaz. Bağlanır da ama statik IPv6 IP halen aynı ise kişi açık port arar ama sanmıyorum sanırım IPv4 dinamik kullanıyorsunuz.

Bilgisayara yüklediği bir şey aracılığıyla RAT bulaşmış. Karşı taraf tekrar bağlanmaya uğraşmaz bile. Kim bilir statik IP bile kullanıyordur arkadaş.

Bunu nasıl öğrenebilirim acaba?

Modem gatewayinden. 192.168.1.1 yaz gir. Ya da CMD'ye Ipconfig /release yazarsın. 2 dakika sonra Ipconfig /renew yazarsın.

Modem arayüzünden halledebilirsin sadece. Hangi operatör kullanıyorsun ve operatörün kendi modemini mi kullanıyorsun?

ZyXEL, DX3200-B0

Dediğim gibi gatewayden yaparsın.

Modem arayüzüne şu an Google üzerinden giriş yaptım bana yardımcı olabilir misiniz acaba?

IPv6 adresi n/a yazıyor bundan mı bahsediyorsunuz?

Ethernet durumu üzerinden kontrol ettiğimde IPv6 bağlantısı; ağ erişimi yok yazıyor bundan mı bahsediyorsunuz acaba?

Umarım rahatsız etmiyorumdur Ethernet üzerinden IPv6 tickini kaldırdım bu herif hala bana ulaşabilir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı