Bilgisayardan yanık kokusu gelmesi

Sametakten

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımdan ilk önce aygıt çıkarma sesi geldi ve sonra bir yanık kokusu gelmeye başladı. Hemen bilgisayarı kapattım ve içini kontrol ettim herhangi yanmış bir şey bulamadım. Sizce ne yanmış olabilir?

Not: Bilgisayar şu an normal olarak çalışıyor.

Bir şey yanmış olabilir.
Bir şeyin yandığını biliyorum ne yanmış olabilir onu bulamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapasitörler yanmış olabilir. Kontrol etmeniz gerekiyor.
Kapasitörler hakkında bir bilgim yok.Yardımcı olur musunuz?

Güç kaynağını kontrol edin mutlaka. Fanı dönüyor mu bakın. Ayrıca mümkünse sistemdeki sıcaklık değerlerine bakın termal anlamda bir sorun mevcut mu.
Sıcaklık değerleri normal fanda dönüyor.

Son düzenleme:
Bilgisayarınıza USB ile bağlı olan cihazların herhangi birisinde bir sıkıntı var mı? Bütün USB portlarını tek tek deneyerek arızalı bir port olup olmadığını kontrol ettiniz mi? Bilgisayardaki donanımlardan herhangi birisinin arızalı olduğuna dair bir belirti var mı? Performans kaybı oldu mu?

Perfi
Bilgisayarınıza USB ile bağlı olan cihazların herhangi birisinde bir sıkıntı var mı? Bütün USB portlarını tek tek deneyerek arızalı bir port olup olmadığını kontrol ettiniz mi? Bilgisayardaki donanımlardan herhangi birisinin arızalı olduğuna dair bir belirti var mı? Performans kaybı oldu mu?
Performans kaybı yok. Usb portlarını da denedim çalışıyolar.

Thermaltake Smartpower 80Plus Bronze 750W

Thermaltake Smartpower 80Plus Bronze 750W

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı