Bilgisayarı başkası kullanıyor

john wicks

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarımı kapatırken bununla karşılaştım virüs olabilir mi?

1629745833578.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız hatanın aynısını Google'a yazdım. Yine Technopat üzerinde sorulmuş ve cevaplanmış. Bu kadar olmayın ya, aynı sorudan 30 tane var.
Arkadaşımız istediği cevaba ulaşmamış olabilir. Yargılamak ve ya sormak sana kalmaz.
İkinci olarak hocam TeamViewer veya başka bir bilgisayar paylaşım uygulaması yüklü ise böyle uyarı verebilir. Evde bir çok bilgisayar aynı ağa bağlıysa bu uyarıyı verebilir bilginize. Kapattığınızda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Arkadaşımız istediği cevaba ulaşmamış olabilir. Yargılamak veya sormak sana kalmaz.
İkinci olarak hocam TeamViewer veya başka bir bilgisayar paylaşım uygulaması yüklü ise böyle uyarı verebilir. Evde birçok bilgisayar aynı ağa bağlıysa bu uyarıyı verebilir bilginize. Kapattığınızda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Ben indirmiştim TeamViewer'ı ama hiç öyle bir uyarı vermedi.

Arkadaşımız istediği cevaba ulaşmamış olabilir. Yargılamak veya sormak sana kalmaz.
İkinci olarak hocam TeamViewer veya başka bir bilgisayar paylaşım uygulaması yüklü ise böyle uyarı verebilir. Evde birçok bilgisayar aynı ağa bağlıysa bu uyarıyı verebilir bilginize. Kapattığınızda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

"Arkadaşımız" istediği cevaba ulaşmak için arama yapmamış. Ekran görüntüsünü almış buraya atmış. Yargılamak veya sormanın bana düşmeyeceği gibi düşünce özgürlüğü doğrultusunda "arkadaşımızı" eleştirebilirim. İnternet gibi neredeyse aradığınız her bilgiye erişebileceğiniz bir platformda kör göze parmak seviyesinde basit bir soruyu Google'a dahi yazmaya erinen insanı da kınarım. Sosyal doğruculuk yapmaya çalışıp da ortamı kızıştırmayın.

"Arkadaşımız" istediği cevaba ulaşmak için arama yapmamış. Ekran görüntüsünü almış buraya atmış. Yargılamak veya sormanın bana düşmeyeceği gibi düşünce özgürlüğü doğrultusunda "arkadaşımızı" eleştirebilirim. İnternet gibi neredeyse aradığınız her bilgiye erişebileceğiniz bir platformda kör göze parmak seviyesinde basit bir soruyu Google'a dahi yazmaya erinen insanı da kınarım. Sosyal doğruculuk yapmaya çalışıp da ortamı kızıştırmayın.

Haksız olan sensin bence fazla uzattın. İsteyen bilgisayara nasıl format atılacağını bile sorabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı