Bilgisayarı daha nasıl hızlandırabilirim?

PNY marka olarak en iyisi mi?
PNY iyi bir markadır, en iyisi midir bilmiyorum. Zaten bu bütçede aşırı da bir seçenek yok. WD Green alınabilir, Kingston A400 alınabilir ya da PNY. Buradan bakabilirsiniz düşündüğünüz SSD'ler hakkındaki yorumlara:

PNY iyi bir markadır, en iyisi midir bilmiyorum. Zaten bu bütçede aşırı da bir seçenek yok. WD Green alınabilir, Kingston A400 alınabilir ya da PNY. Buradan bakabilirsiniz düşündüğünüz SSD'ler hakkındaki yorumlara:

Önerdiğiniz modelde DRAM yokmuş. Bunun olmaması dezavantaj mı?

Önerdiğiniz modelde DRAM yokmuş. Bunun olmaması dezavantaj mı?
Dezavantaj da bu bütçede DRAM'li SATA SSD bulmanızın mümkünatı yok gibi bir şey. En uygun fiyatlı ve DRAM'li SSD Kioxia Exceria, o da M.2 SSD. Çok takılmayın DRAM'e. Olması iyidir de olan çok fazla model yok, olanlar da pahalı. Tabi depolama olarak 480 GB aşağısına inerek DRAM olan SSD de alabilirsiniz. 250 GB Samsung 870 EVO SATA SSD mesela. Bütçenize de uygun.

m.2 dönüştürücüler pahalı mı? araştırma yapmadım ama fiyat uygunsa m.2 dönüştürücü ile m.2 ssd takılabilir sanırım.

Fiyat performans olarak en iyisi sanırım piyasada.

M.2 dönüştürücüler pahalı mı? Araştırma yapmadım ama fiyat uygunsa M.2 dönüştürücü ile M.2 SSD takılabilir sanırım.

Alacağı hız SATA SSD ile aynı olacaktır bence gerek yok ekstra para vermeye.

Nasıl yani şakamı bu? Anakart slotuna takılan dönüştürücüden bahsediyosunuz değil mi?

Yok bu modelden bahsediyorum M.2 to SATA.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı