Bilgisayarı daha nasıl hızlandırabilirim?

M.2'den SATA'ya niye dönüyor onu anlamadım :)

Ben eski sistemime M.2 takmaya çalışırken dönüştürücü arıyordum X1 slotuna takılan dönüştürücü görmemiştim daha önce demek ki detaylı bakmamışım neyse bilgilendik hocam sayenizde😀

Ama DDR3 bir sisteme M.2 bence fazlaca pahalı gibi arkadaş HDD + SATA SSD şeklinde kullanım yaparsa daha fiyat olarak uygun olur.

Tabii arkadaşa kalmış seçenekleri değerlendirip seçsin.

Son düzenleme:
Ben eski sistemime M.2 takmaya çalışırken dönüştürücü arıyordum X1 slotuna takılan dönüştürücü görmemiştim daha önce demek ki detaylı bakmamışım neyse bilgilendik hocam sayenizde😀

Ama DDR3 bir sisteme M.2 bence fazlaca pahalı gibi arkadaş HDD + SATA SSD şeklinde kullanım yaparsa daha fiyat olarak uygun olur

Tabii arkadaşa kalmış.
Çamur yapmak bozuk zihniyetten kaynaklanıyo anlaşılan! açıkca eski sisteme m.2 ye gerek yok pahalıya gelir denilebilir. tabi bu kararı verecek olan konuyu açan arkadaştır. pahalıya gelirmi gelmez mi sata ve m.2 ssd lerin + m.2 dönüştürücünün fiyatına bakarak karar verecektir. Zihinsel insanın tipik özelliğidir çok biliyorum diye düşünerek kendi fikrini başka insanlara dayatmak!

Çamur yapmak bozuk zihniyetten kaynaklanıyor anlaşılan! Açıkca eski sisteme M.2'ye gerek yok pahalıya gelir denilebilir. Tabii bu kararı verecek olan konuyu açan arkadaştır. Pahalıya gelir mi gelmez mi SATA ve M.2 SSD'lerin + M.2 dönüştürücünün fiyatına bakarak karar verecektir. Zihinsel insanın tipik özelliğidir çok biliyorum diye düşünerek kendi fikrini başka insanlara dayatmak!

Ne zaman kendi fikrimi başkasına dayatmışım? İftira ediyorsunuz! Kaliteli M.2'ler SATA SSD'lerden pahalı arkadaş cebinden çıkarabiliyorsa çıkarsın versin arkadaşa kalmış diye boşuna yazmadım.

Bütçe belirtmediği için fiyat olarak uygun olabilecek bir seçenek önerdim çok agresifsiniz.

Ayrıca bozuk bir zihniyet varsa sizinkidir insanların laflarını istediğiniz gibi sağa sola çekip çarpıtmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı