Bilgisayarı dual boot yaparak kullanmak sorun çıkarır mı?

shyzeq

Kilopat
Selamlar herkese, birkaç ay önce Linux'a geçmeye karar vermiştim fakat Visual Studio üzerinden yazılım yazdığım için mecbur Windows'a geri dönmüştüm. Ama Linux'u da çok kullanmak istediğim için dual boot yapmaya karar verdim ve Linux için ayrı bir 1TB SSD alacağım. Sizce uzun vadede sistemi böyle kullanırsam sorun çıkarır mı ve dual boot için hangi rehberi önerirsiniz?

Selamlar herkese, birkaç ay önce Linux'a geçmeye karar vermiştim fakat Visual Studio üzerinden yazılım yazdığım için mecbur Windows'a geri dönmüştüm. Ama Linux'u da çok kullanmak istediğim için dual boot yapmaya karar verdim ve Linux için ayrı bir 1TB SSD alacağım. Sizce uzun vadede sistemi böyle kullanırsam sorun çıkarır mı ve dual boot için hangi rehberi önerirsiniz?

Sorun çıkarmaz. GRUB menüsü var oradan her açılışta hangi işletim sistemini açacağınızı seçeceksiniz.

Hocam Visual Studioya çok alıştım normalde ve Linux alternatifi olarak Rider denedim ama alışamamıştım.
OS değiştireceksen farklılıklara alışman lazım. Seneler önce aynısını Vim'e geçerken demiştim. Şu an daha rahatı yok benim için.

Visual Studio Code'dan bahsediyorsan Linux dağıtımlarında mevcut.
Düz Studio'dan bahsediyor.

OS değiştireceksen farklılıklara alışman lazım. Seneler önce aynısını Vim'e geçerken demiştim. Şu an daha rahatı yok benim için.

Düz Studio'dan bahsediyor.
Linux denediğimde çok sevmiştim, normalde direkt Arch Linux tabanlı bir dağıtım kurmuştum ve hata olmasına rağmen hem bir yandan öğrenerek hem de o hatayı çözmek güzel gelmişti, fakat Windows'un sorunlarından gına geldi diyebilirim bu yüzden ileride tamamen Linux geçeceğim hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı