Bilgisayarı kapattıktan sonra tekrar açıldı

Berk_7

Decapat
Makaleler
1
Az önce bilgisayarı normal şekilde sol alttaki Windows simgesinden kapattım. Herhangi bir tuşa basmamama rağmen emin değilim fakat fanlar dahil durmadan bilgisayar tekrar açıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeniden başlata bastınız muhtemelen. Ara sıra bana da oluyor sinir bozucu bir durum, farkına varmamışsınızdır.

USB ile uyandırma ve hızlı başlatma durumlarını göz ardı ederek söylüyorum bu arada.

Yanlışlıkla yeniden başlat'a tıklamış olabilir misiniz hocam?
Yeniden başlata tıkladığımızı doğrulayabileceğim bir yol var mı acaba?
Yeniden başlata bastınız muhtemelen. Ara sıra bana da oluyor sinir bozucu bir durum, farkına varmamışsınızdır.

USB ile uyandırma ve hızlı başlatma durumlarını göz ardı ederek söylüyorum bu arada.
Hızlı başlatma tam olarak nedir?
Yeniden başlatmışsınız büyük ihtimalle. Onun dışında zararlı yazılım olabilir.
Zararlı olmasından şüpheliyim bu aralar, geçen gün sistem açılınca birden fazla CMD penceresinin açılması, defenderin açık olduğu halde virüsten korunmayı aç uyarısı vermesi vb. fakat Kaspersky Security Cloud + Defender ile Tam Tarama yaptım hiç birşey çıkmadı.

Zararlı olmasından şüpheliyim bu aralar, geçen gün sistem açılınca birden fazla CMD penceresinin açılması, defenderin açık olduğu halde virüsten korunmayı aç uyarısı vermesi vb. fakat Kaspersky Security Cloud + Defender ile Tam Tarama yaptım hiç birşey çıkmadı.
Buradan log paylaşın. Sorununuzu belirtirseniz yardımcı olacaklardır.

Buradan log paylaşın. Sorununuzu belirtirseniz yardımcı olacaklardır.

Tamamdır, söylediklerine göre her hangi bir sorun yokmuş, tekrardan teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı